Supporterspelaren – du bestämmer nivån

Det återstår nu endast några enstaka platser i säsongens lagbygge. En av platserna ska fyllas en spetsspelare som kan göra skillnad under den kommande säsongen. Nu kan du vara med och bestämma nivån på nyförvärvet – swisha ditt stöd till Supporterspelaren.

De två senaste säsongerna har det samlats in pengar till spelarbudgeten. Nu har du chansen att vara med och påverka på riktigt – det är du som är med och bestämmer nivån. En spetsspelare till ska plockas in av sportchef Per Kenttä.

– En bra insamling kan bli väldigt viktig och nästan avgörande i ett förhandlingsläge. Om vi bara har X kronor kvar i budgeten, men har ett tillskott vid sidan av på drygt 100.000 så har vi helt annat svängrum. En toppspelare till tittar vi på att ta in och har en ganska tydlig kravbild framför oss, säger sportchefen.

Med andra ord – han vet vad han söker efter och är beredd att ha is i magen. Helst ska spelaren finnas på plats till ispremiären. Men, om det blir en forward eller en back har han fortfarande inte bestämt sig om riktigt än.

– Vi tittar främst på en riktigt bra forward. Men det skulle kunna bli en back också, om rätt pjäs dyker upp till rätt pengar. Det är utlandet vi tittar mest åt, men skulle även kunna bli aktuellt med någon svensk spelare som blir ledig.

Nu kan alltså du vara med och bestämma nivån – du gör det med en swish till 123 552 96 07. Du kan också göra en insättning till vårt bankgiro 796-8910. Märk ditt bidrag med ditt namn och ”Supporterspelaren”.

GULDSUPPORTER (Minst 2000kr)
* Utlottning av ”En heldag med IKO”. Den 23/9 är det bortapremiär för IKO borta mot Västerås. Vinnaren samlas när laget samlas, åker med i spelarbussen till Västerås, har biljett till matchen och följer med sportchef Per Kenttä runt uppe i ABB Arena.
* Inbjudan till Supporterspelardagen där sportchef Per Kenttä visar er runt i Be-Ge Hockey Center. Även spelare och tränare kommer att finnas på plats. 

SILVERSUPPORTER (Minst 1000kr)
* Utlottning av mat och VIP-biljetter i Arenarestaurangen för fyra personer (värde ca 2180kr). Match väljs efter överenskommelse med IKO.
* Inbjudan till Supporterspelardagen där sportchef Per Kenttä visar er runt i Be-Ge Hockey Center. Även spelare och tränare kommer att finnas på plats.

BRONSPARTNER (Minst 500kr)
* Utlottning av fyra sittplatsbiljetter till seriepremiären mot Södertälje SK den 21 september.