Bild saknas
Om Blue Front Support

Blue Front Support är IK Oskarshamns officiella supporterförening och grundades 2010. Detta som en följd av avsaknaden från supporterverksamhet sedan Moore Support lades ner ett par år tidigare. 

Blue Front Support strävar kontinuerligt efter att växa som förening samt att förbättra och utveckla sin verksamhet. Vi älskar hockey och den största anledningen till att föreningen finns är för att stötta IK Oskarshamn på både hemma- och bortais med en stark klackverksamhet och tifon. Vi tar avstånd från våld och rasism och hoppas att fler trogna Oskarshamnssupportrar skall hjälpa föreningen att bli bättre.

Bli medlem

Ett medlemsskap i Blue Front Support innebär att du stöttar föreningens supporterverksamhet och ökar möjligheterna att stötta IK Oskarshamn till poäng i SHL. Alla medlemmar behöver inte vara aktiva i klacken, ditt stöd är oerhört välkommet oavsett. Det finns medlemskap som passar såväl ungdomar, vuxna och familjer. Om du vill bli medlem i Blue Front Support så klickar du på knappen här nedan.

Föreningen som håller ihop

Många av Blue Front Supports medlemmar har blivit mycket goda vänner med varandra och umgås på många sätt. När de inte träffas på läktaren för att sjunga i samband med matcher så träffas de ofta för att ordna med flaggor, äta middag ihop eller umgås på flera olika sätt. Varje år anordnas det också en internmatch i hockey där de möter varandra i en glödhet match vilket brukar vara oerhört uppskattat bland medlemmarna. Välkommen in i gemenskapen som finns i Blue Front Support. 

Bild saknas
Huvudpartner
Platinapartner
Stjärnpartner