Bild saknas
SERIEKORT 2024/2025

Kul att intresset är stort att skaffa seriekort inför säsongen 2024/2025! Vi är många som upplevt och älskar känslan av ett välfyllt Be-Ge Hockey Center. Grytan kokar och väggarna vibrerar. IK-familjen är samlad och hockeypirret strömmar genom hela kroppen. Tillsammans skapar vi nya upplevelser och gör säsongen 2024/2025 till något att minnas. Tillsammans Framåt!

Bokningen av Klubbstol stängs 28 juni medan Supporterkort går att klicka hem till och med 6 september.

➡️ Avseende Klubbstol är det de stolar som presenteras i biljettshopen som du kan boka. På grund av bestämda sektionsstrukturer, biljettmanualer och att sittplats är en bristvara, har vi ingen möjlighet att ta emot specifika önskemål på placering.

➡️ Du kan enkelt välja att betala med Swish, kort, faktura eller delbetalning med Swedbank Pay. Läs mer om villkoren HÄR.

Klicka hem Supporterkortet HÄR

Klubbstol (Försäljning stängd sedan 26/6 kl. 23.59.)

Nuvarande seriekortsinnehavare

Till dem med Supporertkort ordinare, Supporterkort senior, Supporterkort ungdom, Klubbstol, Klubbstol senior, Familjekort och Rullstolskort skickades ett mail ut torsdagen den 25 april med chansen att förlänga sitt befintliga seriekort.

Reservationen släpptes 31 maj kl. 23.59 vilket betyder att vi därefter kan sälja din/dina platser vidare.

Förmåner privata seriekort

➡️ 26 hemmamatcher i grundserien.

➡️ Skicka vidare din biljett digitalt via ditt konto myiko.tickster.com om du inte kan närvara.

➡️ Lämna tillbaka din plats om du får förhinder – mot poäng som kan användas till nya matchbiljetter (utvalda matcher i grundserien).

➡️ 4 bonusbiljetter på utvalda matcher i grundserien. Bjud med familj, vänner, grannen eller kollegor på hockey!

➡️ Reducerade priser i slutspel.

➡️ Pusta ut och njut av hockeyn, din plats är säkrad hela säsongen!

Priser - säsongen 2024/2025

Supporterkort ordinarie, 2.340 kr

Supporterkort senior, 2.080 kr

Supporterkort BFS, 1.995 kr (säljs via Blue Front Support)

Supporterkort ungdom, 1.165 kr

Klubbstol (Försäljning stängd sedan 26/6 kl. 23.59.)

Klubbstol senior (Försäljning stängd sedan 26/6 kl. 23.59)

Familjekort vuxen (stängd för försäljning).

Familjekort barn (stängd för försäljning).

Rullstolskort (inklusive en ledsagare), 4.500 kr.  -> Hör av dig till [email protected]

Företag

Om du är intresserad av att gå på hockey i Be-Ge Hockey Center och synas tillsammans med IK Oskarshamn, ta en kontakt med Petra Hagelin på [email protected] eller 0491-38 22 21.

Det går även bra att kontakta Therése Elofsson på [email protected] eller 0491-38 22 05.

Bonusbiljetter

Ni är många som uppskattat bonusbiljetterna tidigare säsonger. Även säsongen 24/25 ingår det i ditt seriekort 4 st extrabiljetter som du kommer kunna använda vid utvalda matcher i grundserien. Passa på att bjuda med familj, släkt och vänner på hockey! Bonusbiljetterna gäller på utvalda matcher som presenteras på ditt MYIKO-konto. Att sköta sitt eget seriekort och biljetter digitalt är både enklare och smidigare för alla parter. Dessutom tänker du på miljön. Bra va?

Kan jag välja plastkort?

Om du föredrar ett hederligt plastkort så kan du välja detta i kassan och då tillkommer en kostnad för tillverkning av plastkort 100 kr/styck och porto på 37,50 kr. Kortet skickas till den adress som angetts. Plastkorten skickas från Tickster och har en leveranstid på 10 vardagar. Tänk på att det namn du färdigställer din bokning med är det namn som trycks på kortet. Blev det tokigt? Hör av dig till Ticksters support på [email protected] eller 0771 - 47 70 70.

Vilka betalningsalternativ finns det?

Swish, kort eller faktura. Det går också bra att delbetala kortet enligt Swedbank Pays gällande villkor.

Kan jag dela upp betalningen av mitt seriekort?

Ja absolut. Bara att välja Delbetalningskonto under betalning och följa instruktionerna. Delbetalningen kommer att administreras av Swedbank Pay. Här kan du läsa mer kring Swedbank Pay HÄR.

Fakturering av slutspelsmatcher

Till dig med giltligt seriekort i slutspel eller kval ges möjligheten att säkra din plats eller avanmäla dig. Avanmäler du dig inte och du har ett giltligt seriekort skickas en betallänk på kostnaden för eventuella slutspelsmatcher efter avslutad säsong. Var noga med att läsa vår digitala kommunikation för att hålla dig uppdaterad.

Frågor?

Jag pratar gärna seriekort med dig!

☎️ 0491-38 22 06

📧 [email protected]

Växel

☎️ 0491-38 22 00

Bild saknas
Huvudpartner
Platinapartner
Stjärnpartner