Bild saknas
Mat & dryck i Be-Ge Hockey Center

Oavsett om du är en hockeyälskare eller en matälskare, så kommer du att älska maten och drycken i Be-Ge Hockey Center.

För den som gillar lite lyxigare mat, så erbjuder vi fantastisk vällagad mat i vår restaurang och i vår Ickes Lounge. Med unika och smakrika rätter kommer det garanterat att imponera på dina smaklökar.

Men oroa dig inte om du hellre vill ha något lite enklare - Vi har också en klassiska hamburgare och korvar att välja mellan. 

Så oavsett om du är ute efter en fin middag eller bara vill ha något snabbt och enkelt att äta medan du tittar på hockey, så har Be-Ge Hockey Center något för alla.

Arenarestaurangen

På plan två i Be-Ge Hockey Center hittar du Arenarestaurangen. För dig som vill kombinera regionens bästa idrottsupplevelse med en god tvårätters är Arenarestaurangen det perfekta sättet att uppleva en hockeymatch.

Läs mer om Arenarestaurangen här

Ickes Lounge

Ickes Lounge är namngiven efter en av IK Oskarshamns största eldsjäl. Per Erik "Icke" Person har ett idrottshjärta utöver det vanliga. Den värmen och det där lilla extra, vill vi att ni ska känna när ni besöker Ickes Lounge.

För dig som vill sitta mer avskilt i Arenarestaurangen erbjuder vi möjligheten att boka Ickes Lounge. Du och ditt sällskap erbjuds ett eget rum i restaurangen med egen loge ute i arenarummet där du får förstklassig uppsikt över matchen. Utöver den meny som serveras i Arenarestaurangen får sällskapet även kvällens dessert. 

Läs mer om Ickes Lounge här

Supporterbaren

En perfekt plats för hemmapubliken att snacka hockey och sjunga upp rösten inför matchen.

Baren har fullständiga rättigheter och öppnar i samband med ordinarie insläpp till arenan. Här laddar du upp inför matchen eller återhämtar dig i pauserna och diskuterar matchen. I Supporterbaren finns det enklare tilltugg men även korv, kaffe, kaka, med mera.

En halvtimme innan matchstart hålls en kort intervju med någon i tränarstaben.

Kiosker

Är du ute efter något enklare matalternativ så har våra kiosker mycket att erbjuda, både i matväg men även kaffe, kaka, godis, dricka och liknande. Beroende på vad du är ute efter har vi lite olika alternativ. Häng med!

I Stora grillkiosken hittar du... hamburgare, korv och dryck.

I Lilla kiosken hittar du... kaffe, kaka, godis och läsk i alla dess slag.

I Popcornkiosken hittar du... ja, namnet är ganska självklart. I Popcornkiosken säljer vi popcorn och lite annat snack men främst popcorn!

Huvudpartner
Platinapartner
Stjärnpartner