Säsongskort privat 2018/2019

BOKA SÄSONGSKORT HÄR >>

Under tre säsonger har vi jobbat efter ett tilläggspaket till det ordinarie säsongskortet som vi har kallat för PREMIUM. Nu skruvar vi om på nytt efter feedback vi tagit emot under de senaste säsongerna. Vi presenterar nu "Säsongskort All Inclusive". 

Säsongskort grundserie

Det ordnarie säsongskortet är och ska alltid vara det samma – kortet för dig som vill säkra en bra sittplats eller en ståplats till bästa möjliga pris de 26 hemmamatcherna och vill ha förtur till din grundserieplats även i. Det får du här.

Säsongskort grundserie ger dig: 
Din plats i grundseriens samtliga matcher
Förtur vid eventuellt kvalspel

Säsongskort All Inclusive

Vill du ha maxat med ishockey? Vill du vara helt säker på att inte missa en match under hela säsongen? Då är det här säsongskortet för dig. Du får alla träningsmatcher, alla grundseriematcher och alla eventuella slutspels- och kvalmatcher helt utan att behöva lyfta ett extra finger.

Säsongskort All Inclusive ger dig: 
Fritt inträde till alla försäsongsmatcher i Be-Ge Hockey Center
Din plats i grundserens samtliga matcher
Din plats i allt eventuellt kval- och slutspel, oavsett antalet matcher

Familjesäsongskort 

Ett prisvärt alternativ för er som familj där en vuxen + en ungdom köper säsongskort för samma pris som en vuxen till ordinarie pris. Till fjolårssäsongen byggde vi till en extra sittplatssektion och det gör att McDonalds familjeläktare numera finns på sektion M.

Priser – Säsongskort 2018/2019

Sittplats      Med "All Inclusive"
Vuxen 3900:-    + 600:-
Pensionär    3500:- + 600:-
     
Ståplats    
Vuxen 2200:- + 400:-
Pensionär 1950:- + 400:-
Vuxen BFS    1800:- + 400:-
Ungdom 1000:- + 200:-
     
Familj    
Vuxen + barn    3900:- + 600kr
Extra vuxen 3900:- + 600kr
Extra barn 1300:- + 200kr

 

Barn/ungdom gäller till och med 19 år, dvs född 1999 eller senare. "BFS"-priset på ståplats gäller för Blue Front Supports medlemmar. Medlemskap för säsongen 2018/2019 ska vara betalt för nyttjande av denna rabatt. 

Såhär köper du säsongskort

BOKA SÄSONGSKORT HÄR >>

Förlängning - befintlig innehavare
Via webben – Du förlänger ditt säsongskort smidigast via webben. Du som hade säsongskort under en förra säsongen har fått mail eller brev med ditt reservationsnummer som du sedan använder vid betalning på ikoskarshamn.ebiljett.nu. Du kan betala med bankkort, internetbank, faktura eller delbetalning (3, 6 eller 9 månader). Din plats är reserverad till och med 31 juli. 

På kontoret – Ta med ditt mail eller brev med reservationsnummer till kontoret. Där kan du direktbetala med kort. Din plats är reserverad till och med 31 juli. Notera dock att kontoret håller semesterstängt under juli månad.

Nyteckning - inte innehavare under fjolåret
Du som inte hade säsongskort under den förra säsongen har chansen att redan nu se över vilka av de bästa tillgängliga platserna som passar dig. I augusti kommer sedan ytterligare platser som inte blir förlängda av befintliga innehavare att släppas upp - då kan ytterligare någon ledig plats komma att bli tillgänglig. Men vänta in för länge. Din bokning gör du på ikoskarshamn.ebiljett.nu

Förlängning - funktionärskort
Du som är funktionär i föreningen och som tidigare valt att köpa en rabatterad sittplats kan inte förlänga ditt kort via webben. Kontakta oss på uppgifterna nedan så hjälper vi dig mer än gärna.

Frågor / Mer info

Har du ytterligare frågor om våra säsongskort som inte besvarats här ovan? Varmt välkommen att ta kontakt med oss på [email protected] eller på 0491-38 22 00 så hjälper vi dig.