• Huvudsponsorer

Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt

Målvaktssidan tryggas upp genom dubbelregistrering

14 februari 2019 16:00
HERR

Imorgon vid midnatt stänger transferfönstret för de flesta hockeyligor. IK Oskarshamn har under dagen gjort klart med en reservmålvakt i Borlänge HFs Henrik Edström och finns tillgänglig för IKO när Borlänges säsong är avslutad.


24-årige målvakten Henrik Edström har sin hockeyskolning Jonstorps IF och Rögle BK. De senaste säsongerna har han huserat i HockeyEttan med Helsingborgs HC, Kiruna IF och den här säsongen i Borlänge HF. Såhär långt har Edström på 34 matcher räddat 93,2% och endast släppt in 1,82 mål per match. Siffror som gjorde honom till bästa målvakt i HockeyEttan Västra och också i toppen av samtliga målvakter i alla fyra division 1-serierna.

Idag står det klart att Henrik Edström dubbelregistreras för IK Oskarshamn och Borlänge HF. I praktiken innebär det att Henrik Edström värvas till IK Oskarshamn, lånas ut till Borlänge och finns tillgänglig för IKO först när Borlänge spelat sin sista match.

Sportchef Per Kenttä:
– Det är en bra säkerhetsåtgärd för oss om någon av våra målvakter skulle gå sönder under slutet av säsongen och vi inte har möjlighet att värva något nytt. Har vi båda målvakterna hela och friska så sitter vi lugnt i båten. Henrik ska först och främst avsluta en fin säsong med Borlänge innan det kan bli aktuellt för oss att ta hit honom.