• Huvudsponsorer

Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt

David Goodwin klar för IK Oskarshamn

18 maj 2019 13:00
HERR

Den 27-årige amerikanske centern David Goodwin har skrivit på för ett år med IK Oskarshamn i klubbens första SHL-säsong. Han kommer närmast från två poängstarka säsonger i SaiPa i finska högstaligan.


David Goodwin är en vänsterfattad center som är född i St Louis, USA 1992. Han har med bra poängproduktion (1 poäng per match) spelat ett antal säsonger i amerikanska collegeligan NCAA. De två senaste säsongerna spelade han för SaiPa i Finland och gjorde 61 poäng (25 mål) på 130 matcher.

IK Oskarshamns sportchef Daniel Stolt
– Vi får i David in en smart och hårt jobbande spelare med bra fart. Kontraktet är på ett år och han ansluter till laget när vi går på is runt 1 augusti.

David Goodwin
– Jag ser mycket fram emot att komma till Oskarshamn i augusti och börja träna med laget. Jag visste inte mycket om laget innan mer än att det gick väldigt bra i Allsvenskan. Jag ser fram emot att lära mig mer om laget och staden.
– Min agent och jag pratade med några andra svenska lag men bestämde oss för att IKO passade bäst för mig. Jag hade två bra säsonger i Finland och trivdes bra där. Nu blir det spännande med ett nytt land och nya möjligheter.
– Det kommer att bli en bra säsong för IKO och spännande för klubben att ta klivet upp i SHL. Jag ser fram emot att bidra med det jag kan. Jag är en playmaker som gärna skapar målchanser åt laget.
– Det ska vidare bli kul att spela för och träffa supportrarna, som jag hört är väldigt passionerade och stöttande.

Läs om Lagbygget 2019-2020