• Huvudsponsorer

Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt

Sveningsson landslagsuttagen på nytt

23 oktober 2018 11:01
HERR

Han har slagit igenom i HockeyAllsvenskan med dunder och brak under hösten och står såhär långt på sju mål och fyra assist på de inledande elva omgångarna. Nu är han på nytt uttagen i Tomas Monténs juniorlandslag.


19-årige forwarden Filip Sveningsson lämnade HV71 för HockeyAllsvenskan och IK Oskarshamn i våras med ambitionen att utvecklas ytterligare på seniornivå. Och hittills har han slagit igenom som en raket och är en av de allra största överraskningarna i IK Oskarshamn såhär långt. I slutet av augusti gjorde han sin första juniorlandslagsturnering för säsongen när U20-landslaget spelade fyrnationsturnering i Örnsköldsvik. Nu är han uttagen på nytt.

Landslaget samlas i Stockholm den 6 november och den 9-11 november matchar man sedan i tjeckiska Hodonin där man ställs mot Tjeckien, Finland och Ryssland under fredagen, lördagen och söndagen. Med i truppen finns även IKO-produkten Olle Lycksell (Linköping) och de tidigare IKO-spelarna Tom Hedberg (MoDo), Lucas Elvenes (Rögle) och Marcus Sylvegård (Malmö).