• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar

IKO har gjort klart med välmeriterade Johan Alm

3 september 2019 12:30
HERR

IK Oskarshamn har kontrakterat ännu ett välmeriterat nyförvärv till SHL-truppen. Tidigare Skellefteå-backen Johan Alm ansluter redan idag till träningen och har skrivit på för ett år i IKO.


Skellefteå är moderklubben för 27-årige Johan Alm och han har tillbringat större delen av karriären i Västerbotten frånsett en kort juniorutflykt till Frölunda och två år i AHL och 81 matcher med Milwaukee. Sex hela säsonger i SHL med Skellefteå har det blivit och hela 329 matcher inklusive slutspel med 55 poäng (6 mål). Två SM-guld och tre silver finns på meritlistan. Nu blir det alltså fortsatt SHL-spel i Oskarshamn den kommande säsongen.

Johan Alm:
– Det känns jättebra, bara positivt att komma till Oskarshamn. Jag kände att jag ville testa något nytt den här säsongen efter många år i Skellefteå. Jag ville gärna fortsätta spela i SHL men det fanns även andra ligor som jag var intresserad av. Nu blev det Oskarshamn och jag är jättenöjd med valet.
– Mitt mål är att utvecklas på alla fronter och bli bättre som spelare. Jag hoppas kunna bidra med min rutin i laget och det tror jag absolut att jag kan göra. Jag känner faktiskt ingen av spelarna sedan tidigare och har dålig koll på majoriteten av laget, så det blir spännande.
– Jag följde ju slutkampen i kvalet och blev mäkta imponerad av laget. Men jag har inte koll på allt. Spelsystemet var ju verkligen lyckosamt så det blir spännande och hoppas att man passar in där.

IKO:s sportchef Daniel Stolt:
– Det känns jättebra att Johan valde oss. Vi har varit intresserade av hans tjänster sedan det stod klart att vi skulle spela i SHL. Vi får med Johan in mycket rutin i laget och en back som kan ta stort ansvar hos oss. Att Johan är i en bra ålder och fortfarande kan utvecklas är också positivt.