• Huvudsponsorer

Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec

IKO har gjort klart med välmeriterade Johan Alm

3 september 2019 12:30
HERR

IK Oskarshamn har kontrakterat ännu ett välmeriterat nyförvärv till SHL-truppen. Tidigare Skellefteå-backen Johan Alm ansluter redan idag till träningen och har skrivit på för ett år i IKO.


Skellefteå är moderklubben för 27-årige Johan Alm och han har tillbringat större delen av karriären i Västerbotten frånsett en kort juniorutflykt till Frölunda och två år i AHL och 81 matcher med Milwaukee. Sex hela säsonger i SHL med Skellefteå har det blivit och hela 329 matcher inklusive slutspel med 55 poäng (6 mål). Två SM-guld och tre silver finns på meritlistan. Nu blir det alltså fortsatt SHL-spel i Oskarshamn den kommande säsongen.

Johan Alm:
– Det känns jättebra, bara positivt att komma till Oskarshamn. Jag kände att jag ville testa något nytt den här säsongen efter många år i Skellefteå. Jag ville gärna fortsätta spela i SHL men det fanns även andra ligor som jag var intresserad av. Nu blev det Oskarshamn och jag är jättenöjd med valet.
– Mitt mål är att utvecklas på alla fronter och bli bättre som spelare. Jag hoppas kunna bidra med min rutin i laget och det tror jag absolut att jag kan göra. Jag känner faktiskt ingen av spelarna sedan tidigare och har dålig koll på majoriteten av laget, så det blir spännande.
– Jag följde ju slutkampen i kvalet och blev mäkta imponerad av laget. Men jag har inte koll på allt. Spelsystemet var ju verkligen lyckosamt så det blir spännande och hoppas att man passar in där.

IKO:s sportchef Daniel Stolt:
– Det känns jättebra att Johan valde oss. Vi har varit intresserade av hans tjänster sedan det stod klart att vi skulle spela i SHL. Vi får med Johan in mycket rutin i laget och en back som kan ta stort ansvar hos oss. Att Johan är i en bra ålder och fortfarande kan utvecklas är också positivt.