• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Idag 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Nästa forwardsvärvning – Heinerö klar

10 juli 2018 15:10
HERR

Truppen fortsätter att fyllas på inför den kommande säsongen. Idag kan vi presentera nästa pusselbit. 26-årige pucktrollaren Nicklas Heinerö, som den senaste säsongen representerade Södertälje SK, är klar för ett år med IK Oskarshamn.


Nicklas Heinerö – det är sportchef Per Kenttäs senaste tillskott till lagbygget. 26-åringen, som äntligen fick sitt rejäla genombrott i HockeyAllsvenskan under den senaste säsongen i Södertälje SK (11+11) tar nu flyttlasset ytterligare längre söderut från Stockholm och är klar för IK Oskarshamn.

– Offensiv och tekniskt skicklig forward som etablerade sig ordentligt i HockeyAllsvenskan förra säsongen. Vi känner oss säkra på att där finns ytterligare en nivå i Nicklas som han kan få ut i vårt lag och nöjda med att få fylla på truppen med honom, kommenterar sportchef Per Kenttä.

Heinerö har sedan tidigare fyra säsonger i HockeyAllsvenskan i ryggen. Efter att ha lämnat AIK efter juniortiden tog han ett år i HockeyEttan med Huddinge där han vräkte in poäng och fick en HockeyAllsvensk chans med Djurgården, ett lag han sedermera gick upp i SHL med. Drygt en säsong i SHL blev det innan han tog klivet tillbaka till AIK där två säsonger kantades av skador innan det blev dags för en ordentlig etablering i ligan med Södertälje SK.

– Det känns jättekul och inspirerande med Oskarshamn och jag ser framemot att få flytta ner snart och lära känna staden, laget och alla runt föreningen. Jag har alltid upplevt Oskarshamn som ett jobbigt lag att möta i Be-Ge Hockey Center, så det ska bli skönt att få spela med det stödet och trycket i ryggen framöver. Jag hoppas kunna bidra med en del rutin, hårt jobb och med ett kreativt och offensivt spel, säger Heinerö själv.

Som född och uppvuxen i Stockholm är det lätt att kalla honom "Stockholmare". Men faktum är att Heinerö genom hela karriären hittills hållit sig inom 08-gränsen med Hammarby, Mälarhöjden/Bredäng, AIK, Huddinge och Södertälje. – Ja, det stämmer ju. Men det ska bli riktigt kul med en ny erfarenhet och utmaning också. Det känns spännande och kul att få flytta från storstaden.

Kontraktet med Nicklas Heinerö är skrivet över den kommande säsongen.