• Huvudsponsorer

Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec

NYFÖRVÄRV: Pontus Netterberg med fina SHL-meriter

11 augusti 2019 13:02
HERR

IK Oskarshamn har idag gjort klart med ännu ett nyförvärv till SHL-truppen. Det är 27-årige forwarden Pontus Netterberg som kommer från tre och en halv säsong med Växjö och en halv i Malmö. Netterberg ansluter till laget omgående och kontraktet är på ett år.


Pontus Netterberg har Varberg som moderklubb men tillbringade juniortiden i HV 71 där det även blev 27 SHL-matcher. Han värvades till Tingsryd som 20-åring och spelade där både i Allsvenskan och division 1 innan han kom till Pantern som då tränades av Håkan Åhlund. Under tre och en halv säsong i Växjö hann han med att bli svensk mästare 2017. Totalt i SHL inklusive slutspel har Netterberg noterats för 191 matcher med 53 poäng (27 mål). I CHL blev det 29 matcher med 17 poäng (8 mål). Förra säsongen avslutades med en utlåning till Malmö och nu är han alltså klar för IK Oskarshamn den kommande säsongen.

Pontus Netterberg:
– Det ska bli en jätterolig utmaning att komma till IK Oskarshamn. Jag följde ju lagets kvalspel i våras och det var en fantastisk resa så det ska bli spännande nu i år. Jag har ju en del erfarenhet från SHL så det får jag ta med mig.
– Det är många i laget som är i min ålder och jag har mött dom ganska mycket genom åren men ingen som jag känner väl. Jag hade Håkan Åhlund som tränare i Pantern och vet en del om spelsystemet men jag får väl lära mig mer imorgon på träningen.

IKO:s sportchef Daniel Stolt:
– Vi får in en stor rightare med ett par års rutin från SHL till truppen. Pontus kommer att tävla från första början för att visa att han vill spela mycket hos oss.