• Huvudsponsorer

Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov

Tränarna förlänger till 2021

24 maj 2019 11:05
HERR

IK Oskarshamns båda succétränare Håkan Åhlund och Fredrik Hallberg har ett år kvar på sitt ordinarie tvåårskontrakt. Nu har man kommit överens med sportchefen Daniel Stolt att förlänga kontrakten ytterligare ett år - till och med säsongen 2020/21.


Håkan Åhlund och Fredrik Hallberg anställdes på två år inför förra säsongen som innebar avancemang till SHL för IKO. Nu har kontrakten omförhandlats till SHL-status och samtidigt förlängts med ytterligare ett år.

IKO:s sportchef Daniel Stolt:
– Vi är nöjda att redan nu kunna förlänga avtalen med Håkan och Fredrik efter deras fina jobb första året. Vi ser det som viktigt att satsa på kontinuitet och ge tränarna möjlighet att bygga vidare på vårt framgångsrika spelsystem.

Fredrik Hallberg:
– Det känns bra att vi förlängt avtalet. Vi hade ju ett avtal i Hockeyallsvenskan och nu när det blev SHL så var det bara lite formaliteter som skulle fixas. Vi har haft den ambitionen hela tiden och nu skulle det bara komma på pränt också. Nu kan vi fortsätta på den inslagna vägen och bygga vidare på vårt sätt att spela.

Håkan Åhlund:– Nu är det bara att fokusera på nästa säsong, den är ju redan igång både i tankar och träning. Vi är även involverade i lagbygget, där måste vi hjälpas åt allihop och slå våra kloka huvuden ihop. Vi försöker hitta spelare som vi tror och hoppas ska fungera bra i vårt sätt att spela. Försäsongen är äta, sova, träna, så enkelt är det just nu. Det lägger grunden så att spelarna är friska och hela och kan träna ännu hårdare och bibehålla under säsongen. Nu kör vi vissa dagar dubbla pass med vila emellan. Vilan är minst lika viktig för att man ska kunna ta till sig träningen.

Se truppen 2019-2020