• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Idag 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Kontraktsförlängning: "Känns kanon"

30 april 2019 14:51
HERR

Tre veckor efter avancemanget till SHL kan nye sportchefen Daniel Stolt presentera den första kontraktsförlängningen från fjolårets succétrupp. Det står idag klart att Nicklas Heinerö kritar på ett nytt år med IK Oskarshamn.


Inför säsongen 2017/2018, när Nicklas Heinerö tog klivet till Södertälje, fick han lite av ett genombrott i HockeyAllsvenskan. Under förra säsongen med IK Oskarshamn tog Heinerö ytterligare kliv och var enormt nyttig för laget i såväl finalen mot AIK som i direktkvalet mot Timrå.

Under säsongen bidrog Stockholmaren över hela isen, men utmärkte sig lite extra med sin offensiva och kreativa ishockey. Han samlade in 27 poäng i grundserien (13+14) – en niondeplats i poängligan internt. Under kvalspelet klev han upp ytterligare och blev tredje bästa poängplockare med ytterligare åtta poäng (3+5) på tolv matcher. Detta i den ständigt målfarliga kedjan med Hillding och Sointu som bland annat stod för det viktiga 2-0-målet i match 7 i NHK Arena.

– Jag tycker att Nicklas blommade ut bra under förra säsongen och växte in i det mer och mer ju längre säsongen gick. Han spelar med bra fart, fin teknik och skapar mycket åt både sig själv och sina lagkamrater. Och det finns absolut ytterligare mer att ta av också. En lugn och seriös kille som är redo för en ny SHL-chans, säger sportchef Daniel Stolt.

Nicklas Heinerö:
– Det känns kanon att få spela vidare här med grabbarna. Jag har trivts jättebra här under min första säsong och det har varit en härlig känsla i staden hela vägen. Att få vara med på tåget upp i SHL var ingenting jag behövde fundera på alls egentligen. Vi har roliga utmaningar framför oss och det känns skitkul att få vara med.

Det nya kontraktet med Nicklas Heinerö är skrivet över den kommande säsongen.

Följ IK Oskarshamns lagbygge här >>