Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Söndag Sön 14 Mars Mar
Tisdag Tis 16 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Måndag Mån 22 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 3 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt

Två spelare lånas ut från IK Oskarshamn

19 oktober 2017 17:31

Under eftermiddagen har det blivit klart att två spelare kommer att lånas ut från IK Oskarshamn till division 1-klubben IFK Arboga. Det handlar om målvakten Ludvig Engsund, som är påväg tillbaka från sin skada, samt juniorbacken Theodor Liss-Karlsson.


Ludvig Engsund, 24, återvände till moderklubben inför den här säsongen från konkurrenten Västerviks IK. Strax innan premiären den 20 september åkte han dock på en handskada på träning som sedan dess hållit honom borta från spel. Han är nu åter i full träning med IK Oskarshamn och det står idag klart att han lånas ut till division 1-laget IFK Arboga för deras två kommande matcher.

– "Ludde" är tillbaka i träning men behöver få matchträning för att göra sig redo för spel med oss. Nu dök den här möjligheten upp och ger Ludvig en bra möjlighet att få matcher i kroppen, kommenterar IKO:s sportchef Per Kenttä.

Men Ludvig Engsund åker inte ensam till Arboga. Med sig får han även juniorbacken Theodor Liss-Karlsson, 19, som redan i fjol var en nyckelspelare i J20-laget samt fick 15 matcher med A-laget. Hittills den här säsongen har Liss-Karlsson spelat åtta matcher med J20 i Södra Elit-serien och står noterad för tre mål.

– För Theodor är det ett jättebra skyltfönster att få komma ut i division 1 och visa upp sig. Det blir också en ny erfarenhet att ta med sig, fortsätter sportchefen.

De respektive utlåningarna gäller för de kommande två Arboga-matcherna. Det gäller först för matchen mot Enköping den 22/10 och avslutas med matchen mot Surahammars IF den 27/10. Båda spelarna väntas åter i föreningen under lördagen den 28/10.