• Huvudsponsorer

Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt

Backsidan stärks med bekant ansikte

25 november 2018 10:26
HERR

Förra säsongen var han med och tryggade backsidan under två veckor när backsidan blev något tunn. Nu är David Berg, 25, klar för en återkomst med IK Oskarshamn den under närmaste månaden.


Under fredagens 2-0-seger i Karlskrona åkte Isak Pantzare på en skada som kommer att hålla honom borta från spel under "någon till några veckor". Därför agerar nu sportchef Per Kenttä och tryggar upp backsidan med ett bekant ansikte den närmaste månaden.

David Berg är den Örebrofostrade backen som lånades in från HockeyEttan-klubben Lindlöven under fem matcher förra säsongen. Berg väntade inte med att presentera sig och fick mycket speltid, med bland annat powerplay, direkt i debutmatchen. Efter utlåningen åkte han tillbaka till Lindlöven, men fick snabbt en ny HockeyAllsvensk chans med AIK på ett tvåårskontrakt. För en dryg vecka bröts dock kontraktet i förtid och Berg har sedan dess varit klubblös – till nu.

– Med Pantzare skadad väljer vi att stärka upp försvaret med David de närmaste veckorna. Han har visat tidigare att han passar bra in i vårt sätt att spela ishockey och han är bekant med spelsättet, säger sportchef Per Kenttä.

Kontraktet med David Berg är skrivet över en månad och han förväntas vara spelklar redan till kvällens match mot AIK.