• Huvudsponsorer

Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 10 November Nov
Torsdag Tor 12 November Nov
Lördag Lör 14 November Nov

IK Oskarshamn stödjer föreningen AjaBajaCancer

3 februari 2019 10:30
FÖRENINGEN

I början av januari samlade IK Oskarshamn, tillsammans med partners, spelare och supportrar, ihop över 160.000 kronor till Barncancerfonden. Men engagemanget tar inte slut där. Nu stöttar även A-lagstruppen AjaBajaCancer.


Joakim Thelin har under flera års tid haft ett starkt engagemang för barncancer och Barncancerfonden. I höstas klev han även in som ambassadör för välgörenhetsföreningen AjaBajaCancer – en ideell förening som stödjer drabbade familjer på såväl sjukhuset som i hemmet för att försöka underlätta deras vardag.

Tillsammans med AjaBajaCancer och Thelin har vi nu tagit fram ett AjaBajaCancer-armband i IK Oskarshamns färger och tidigare i veckan levererades banden till samtliga spelare i A-laget. Nu kan även du införskaffa dig ett band och med det också vara med och hjälpa föreningen i arbetet med stöd till drabbade barn och familjer.

– För oss, och alla andra, är det ett väldigt enkelt sätt att stötta AjaBajaCancers arbete på. Banden kostar 100kr, de för med sig ett viktigt budskap och finns i alla möjliga färger för att passa vem som helst. Vill man visa upp extra snygga färger så är det IK-färger som gäller med blåa och röda pärlor, säger Joakim Thelin.

Banden beställer du på AjaBajaCancers hemsida på länken nedan. Du kan anpassa såväl storlek, som färg på både bokstäverna och pärlorna. Väljer du färgen "IK Oskarshamn" kommer bandet med blåa och röda pärlor enligt bilden nedan. Armbanden kostar 100kr styck plus porto.

Läs mer om AjaBajaCancer och köpa ditt armband här >>