• Huvudsponsorer

Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec

IK Oskarshamn stödjer föreningen AjaBajaCancer

3 februari 2019 10:30
FÖRENINGEN

I början av januari samlade IK Oskarshamn, tillsammans med partners, spelare och supportrar, ihop över 160.000 kronor till Barncancerfonden. Men engagemanget tar inte slut där. Nu stöttar även A-lagstruppen AjaBajaCancer.


Joakim Thelin har under flera års tid haft ett starkt engagemang för barncancer och Barncancerfonden. I höstas klev han även in som ambassadör för välgörenhetsföreningen AjaBajaCancer – en ideell förening som stödjer drabbade familjer på såväl sjukhuset som i hemmet för att försöka underlätta deras vardag.

Tillsammans med AjaBajaCancer och Thelin har vi nu tagit fram ett AjaBajaCancer-armband i IK Oskarshamns färger och tidigare i veckan levererades banden till samtliga spelare i A-laget. Nu kan även du införskaffa dig ett band och med det också vara med och hjälpa föreningen i arbetet med stöd till drabbade barn och familjer.

– För oss, och alla andra, är det ett väldigt enkelt sätt att stötta AjaBajaCancers arbete på. Banden kostar 100kr, de för med sig ett viktigt budskap och finns i alla möjliga färger för att passa vem som helst. Vill man visa upp extra snygga färger så är det IK-färger som gäller med blåa och röda pärlor, säger Joakim Thelin.

Banden beställer du på AjaBajaCancers hemsida på länken nedan. Du kan anpassa såväl storlek, som färg på både bokstäverna och pärlorna. Väljer du färgen "IK Oskarshamn" kommer bandet med blåa och röda pärlor enligt bilden nedan. Armbanden kostar 100kr styck plus porto.

Läs mer om AjaBajaCancer och köpa ditt armband här >>