• Huvudsponsorer

Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan

Nichlas Hardt är klar för IKO

7 september 2019 19:32
HERR

IK Oskarshamns sportchef Daniel Stolt har gjort en mäktig slutspurt i Silly Season inför klubbens första SHL-säsong. Idag presenteras tredje tunga nyförvärvet på mindre än en vecka och det är danske landslagsforwarden Nichlas Hardt som närmast kommer från Växjö.


Nichlas Hardt är 31 år och född i Köpenhamn. Han debuterade i seniorsammanhang som 16-åring 2004. Han har spelat i danska och finska ligan, med Malmö i både Allsvenskan och SHL samt i Linköping och nu senast Växjö också i SHL. Totalt har det blivit 139 landskamper inklusive VM och 235 matcher i SHL (inklusive slutspel). I landslaget har han noterats för 70 poäng (43 mål) och i SHL 109 poäng (45 mål). Kontraktet med Nichlas Hardt är skrivet på ett år.

Nichlas Hardt:
– Det känns jättebra att det nu är klart och jag är glad att ha skrivit på för Oskarshamn. Jag vet inte så mycket om klubben mer än att jag följde slutspelet i våras där IKO gjorde det jättebra och tog klivet upp i SHL. Sedan har jag ju spelat många matcher mot Oskarshamn i Allsvenskan för länge sedan.
– Jag känner Johannes Salmonsson ganska väl då vi spelade ihop i Linköping och så spelade jag med Arsi Piispanen i Finland när jag var 19 år, så det ska bli roligt att träffa honom igen.
– Jag hoppas kunna bidra med hjärta och energi till laget och med min rutin. Jag ansluter till laget på måndag och jag känner mig redo för SHL-premiären nästa lördag.

IKO:s sportchef Daniel Stolt:
– Nichlas är rejält revanschsugen efter förra säsongen och blir viktig med sitt hårda jobb över hela isen. Precis som Salmonsson och Alm bidrar Nichlas även med mycket rutin från SHL.