• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt

Nichlas Hardt är klar för IKO

7 september 2019 19:32
HERR

IK Oskarshamns sportchef Daniel Stolt har gjort en mäktig slutspurt i Silly Season inför klubbens första SHL-säsong. Idag presenteras tredje tunga nyförvärvet på mindre än en vecka och det är danske landslagsforwarden Nichlas Hardt som närmast kommer från Växjö.


Nichlas Hardt är 31 år och född i Köpenhamn. Han debuterade i seniorsammanhang som 16-åring 2004. Han har spelat i danska och finska ligan, med Malmö i både Allsvenskan och SHL samt i Linköping och nu senast Växjö också i SHL. Totalt har det blivit 139 landskamper inklusive VM och 235 matcher i SHL (inklusive slutspel). I landslaget har han noterats för 70 poäng (43 mål) och i SHL 109 poäng (45 mål). Kontraktet med Nichlas Hardt är skrivet på ett år.

Nichlas Hardt:
– Det känns jättebra att det nu är klart och jag är glad att ha skrivit på för Oskarshamn. Jag vet inte så mycket om klubben mer än att jag följde slutspelet i våras där IKO gjorde det jättebra och tog klivet upp i SHL. Sedan har jag ju spelat många matcher mot Oskarshamn i Allsvenskan för länge sedan.
– Jag känner Johannes Salmonsson ganska väl då vi spelade ihop i Linköping och så spelade jag med Arsi Piispanen i Finland när jag var 19 år, så det ska bli roligt att träffa honom igen.
– Jag hoppas kunna bidra med hjärta och energi till laget och med min rutin. Jag ansluter till laget på måndag och jag känner mig redo för SHL-premiären nästa lördag.

IKO:s sportchef Daniel Stolt:
– Nichlas är rejält revanschsugen efter förra säsongen och blir viktig med sitt hårda jobb över hela isen. Precis som Salmonsson och Alm bidrar Nichlas även med mycket rutin från SHL.