• Huvudsponsorer

Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec

Offensive forwarden förlänger – med två år

22 januari 2019 11:58
HERR

Han var den första pusselbiten som presenterades i april. Det första förlösande målet satte han i derbysegern hemma mot Västervik i november. Och nu förlänger han med ytterligare två säsonger i IK Oskarshamn.


26-årige Markus Modigs kom till IK Oskarshamn efter en smått osannolik poängsäsong i HockeyEttan-grannen Vimmerby när han noterades för hela 53 poäng på 40 matcher, varav 29 mål. Den här säsongen fick han vänta 16 matcher på första kassen, men på de efterföljande 21 har målen och poängen trillat in i högre tempo. Idag står det klart att Modigs belönas med en kontraktsförläning för ytterligare två säsonger.

– Jag trivs kanonbra här i Oskarshamn och när frågan kom upp om att stanna så var det inget att tveka på. Säsongen såhär långt har varit väldigt lärorik för mig och jag känner att jag blir bättre för varje dag som går. Vi har satt oss i ett bra läge inför sluttampen här nu och det känns jäkligt kul att få fortsätta vara med på tåget i två år till, säger Markus Modigs.

Såväl mål- som poängproduktionen har kommit igång och i skrivande stund står Modigs på 15 poäng (5+10) på sina 37 matcher. Huvudtränare Åhlund är hoppfull om forwardens framtid.

– Det är ju inget snack om att det finns otroligt mycket i Markus och ju längre säsongen har gått så har han hittat mer och mer rätt i spelet över hela isen. Ett par av hans mål såhär långt håller dessutom riktigt hög klass och vi ser en stor potential i honom, säger huvudtränare Håkan Åhlund.

Det nya kontraktet med Markus Modigs sträcker sig över säsongen 2020/2021.