• Huvudsponsorer

Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt

Sex spelare lämnar succétruppen

18 april 2019 13:43
HERR

En dryg vecka efter avancemanget till SHL kommer de första klara beskeden kring truppbygget av den kommande säsongen. Totalt står det klart att sex spelare med utgående kontrakt inte följer med IK Oskarshamn till SHL.


Följ lagbygget och kontraktsläget här >>

SHL-bygget är i full gång inför den kommande säsongen och idag kommer de första beskeden kring de utgående kontrakten i truppen. Såhär långt står det klart att totalt sex spelare inte kommer att följa med IK Oskarshamn till landets högsta serie.

Spelarna som lämnar är backarna Anton Björkman, som är klar för Linköping sedan tidigare, och Emil Carnestad. På forwardssidan lämnar Alex Hutchings, Anton Johansson samt Matias Sointu. Till dessa vill IK Oskarshamn självklart rikta ett stort tack för insatserna och ett lycka till i de fortsatta karriärerna.

Under säsongen har även målvakten Adam Åhman och backen Lukas Pilö varit inlånade i truppen och nu återgått till sina respektive klubbar. Dessa vill IKO också tacka för starka insatser.

Igår, onsdag, stod det också är klart att Jonas Engström, som varit lagkapten de senaste fyra säsongerna, lämnar IK Oskarshamn till förmån för Växjö Lakers. Detta efter 232 matcher och totalt 107 poäng (45+62). Men framförallt har Engström stått för ett fantastiskt hårt jobb, ett ovärderligt ledarskap och flera helt avgörande insatser – bland annat det så viktiga 1-0 målet mot Timrå i match sju. För det vill hela föreningen rikta ett extra och riktigt stort tack.