• Huvudsponsorer

Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt

Forwardssidan stärks med SHL-center

29 oktober 2018 10:00
HERR

Att Per Kenttä och IK Oskarshamn har sökt efter ytterligare en forward har inte varit någon hemlighet. Idag är förstärkningen på plats. Anton Johansson, 19, med meriter från både SHL och juniorlandslag är klar för IK Oskarshamn.


Anton Johansson, 19, är född och uppvuxen i Kumla. Han har varit bofast i de svenska juniorlandslagen sedan U16, spelade bland annat U18-VM tillsammans med bland andra Adam Åhman och har sedan 2013 representerat Örebro HK. Totalt har han de senaste säsongerna också noterats för nio SHL-matcher.

Så sent som i augusti blev han uttagen till Juniorkronornas fyrnationsturneringen i Örnsköldsvik där också Åhman, Anton Björkman och Filip Sveningsson fanns med. Idag står det alltså klart att Anton Johansson lämnar SHL till förmån för HockeyAllsvenskan och IK Oskarshamn.

– Vi har ju sökt efter en forward som kan ge oss extra numerär och större konkurrenssituation på forwardssidan. I Anton får vi in en hårt jobbande center med bra fart på rören som vi tycker har egenskaperna för att passa bra in i vårt spelsätt. Jag vill också poängtera att det inte är något lån, utan Anton skriver ett kontrakt med oss, kommenterar sportchef Per Kenttä.

Kontraktet med Anton Johansson är skrivet för resten av säsongen och Anton ansluter till laget under dagen.