• Huvudsponsorer

Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt

Unge backen lämnar IK Oskarshamn

9 januari 2019 10:00
HERR

Idag står det klart att 20-årige Måns Hansson lämnar IK Oskarshamn. Partnerna har tagit ett ömsesidigt beslut om att bryta det gällande kontraktet med omedelbar verkan.


Unge Malmösonen Måns Hansson värvades till den här säsongen till HockeyAllsvenskan och IK Oskarshamn efter att Hansson stått för en poängstark säsong med Kristianstads IK i HockeyEttan. Tanken var att Måns skulle ta ytterligare kliv en nivå upp i seriesystemet. Istället blev det den här säsongen en utlåning till KIK där Hansson såhär långt noterats för 18 matcher och nio poäng (2+7). I HockeyAllsvenskan spelade han tre poänglösa matcher.

Idag har emellertid partnerna enats om att bryta det gällande kontraktet och Måns Hansson tillhör därmed inte längre IK Oskarshamn. Det gör också att det gällande låneavtalet med Kristianstads IK bryts.

– Vi har kommit överens om den här lösning och känner att det är den bästa lösning. Måns vill söka sig vidare efter nya utmaningar och det är ingenting vi vill stå ivägen för. Vi har också fått upp både Christian Lindberg och Jaeden Martin från juniorsidan och känner oss trygga med den backsidan vi besitter i dagsläget, kommenterar sportchef Per Kenttä.

IK Oskarshamn önskar Måns Hansson ett stort lycka till i den fortsatta hockeykarriären.