• Huvudsponsorer

Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt

Årsmöte med gott resultat

4 juni 2019 21:05
övrigt

IK Oskarshamn går in i sitt femtionde verksamhetsår med en stabil ekonomi och med A-laget i SHL. Föreningens årsmöte på tisdagen leddes av Mats Söder, mötesordförande och Per Nygren, sekreterare (bilden).


Föreningens ordförande Johan Franzén och klubbchef Martin Åkerberg föredrog verksamhetsberättelsen och presenterade också den treåriga verksamhetsplanen som har ett år kvar. Glädjande nog får man revidera det tredje året då målet att vinna Hockeyallsvenskan 2020 blir svårt att uppnå då man spelar i SHL. I presentationen lyftes också klubbens värdegrund med kontinuitet, stabilitet och utveckling som ligger till grund för allt arbete. Efter genomgång av ekonomin konstaterades och fastställdes överskottet till 1,6 miljoner och det egna kapitalet till 4,2 miljoner, vilket överstiger licenskravet i SHL. Martin och Johan pratade också lite om framtiden och den förstudie i arenan som genomförs i höst. Avslutningsvis framförde Johan Franzén ett personligt tack till Mats Söder för hans insatser under de svåra åren omkring 2015 då grunden lades ekonomiskt och organisatoriskt för årets avancemang till SHL.
– Du dribblade dig fram och fick straff och nu kunde jag slå in matchbollen, sa Johan bland annat och Mats fick stora applåder av mötesdeltagarna.

IK Oskarshamns styrelse för verksamhetsåret 2019/20:
Johan Franzén, ordförande
Rasmus Olheden, vice ordförande
Per Nygren, sekreterare
Amanda Liu
Alexander Johansson
Rolf Lindström
Annelie Blezell
Madeleine Algotsson, suppleant
Hans Andersson, suppleant
Anders Lindh, suppleant

Här finns verksamhetsberättelsen för 2018/19 >>