• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt

Thomas Fröberg ny General Manager i IK Oskarshamn

7 november 2019 15:05

IK Oskarshamn förstärker organisationen och rekryterar Thomas Fröberg som general manager. Thomas kommer att börja hos oss direkt, kontraktet är skrivet över denna och nästa säsong.


IK Oskarshamn har nu varit ett SHL-lag i ungefär ett halvår och analysen vi gjort efter den första tiden är att arbetsbelastningen har varit för stor i vissa delar av organisationen, bland annat i den sportsliga.

– Efter att ha utvärderat och analyserat drar vi slutsatsen att vi är i ett behov av förstärka organisationen. Därför har vi nu tagit beslut om att rekrytera Thomas Fröberg i rollen som general manager, säger klubbchef Martin Åkerberg.

Thomas Fröberg ansluter till IK Oskarshamn från BIK Karlskoga och tillträder tjänsten direkt. I sin roll som general manager kommer Thomas att ha högsta ansvar för den sportsliga verksamheten och kommer jobba i team med sportchef Daniel Stolt. Pelle Johanssons sportsliga ansvar står kvar och för att göra rollfördelningen tydlig döps titeln om till junior- och ungdomsansvarig.

– Vi har tittat lite på hur andra klubbar arbetar med det sportsliga och fastnat för en lösning där Thomas har det högsta sportsliga ansvaret och samarbetar med Daniel Stolt. Vi har stora utmaningar gällande den här säsongens lagbygge med tanke på de skador vi drabbats av och tanken är att Thomas ska börja arbeta med truppen direkt, men även blicka framåt mot nästa säsong oavsett vilken liga vi spelar i, säger Martin Åkerberg.

Thomas Fröberg om att komma till IK Oskarshamn:

– När Martin ringde mig kände jag en oerhörd stolthet över att få frågan. Jag kände omgående att detta var rätt beslut från min sida. I Karlskoga har jag inte jobbat heltid med hockeyn och att jag nu får chansen att hålla på med hockey till 100 procent känns hur bra som helst, säger IK Oskarshamns ny general manager.

Vi välkomnar Thomas till föreningen och önskar stort lycka till!