• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb

Thomas Fröberg ny General Manager i IK Oskarshamn

7 november 2019 15:05

IK Oskarshamn förstärker organisationen och rekryterar Thomas Fröberg som general manager. Thomas kommer att börja hos oss direkt, kontraktet är skrivet över denna och nästa säsong.


IK Oskarshamn har nu varit ett SHL-lag i ungefär ett halvår och analysen vi gjort efter den första tiden är att arbetsbelastningen har varit för stor i vissa delar av organisationen, bland annat i den sportsliga.

– Efter att ha utvärderat och analyserat drar vi slutsatsen att vi är i ett behov av förstärka organisationen. Därför har vi nu tagit beslut om att rekrytera Thomas Fröberg i rollen som general manager, säger klubbchef Martin Åkerberg.

Thomas Fröberg ansluter till IK Oskarshamn från BIK Karlskoga och tillträder tjänsten direkt. I sin roll som general manager kommer Thomas att ha högsta ansvar för den sportsliga verksamheten och kommer jobba i team med sportchef Daniel Stolt. Pelle Johanssons sportsliga ansvar står kvar och för att göra rollfördelningen tydlig döps titeln om till junior- och ungdomsansvarig.

– Vi har tittat lite på hur andra klubbar arbetar med det sportsliga och fastnat för en lösning där Thomas har det högsta sportsliga ansvaret och samarbetar med Daniel Stolt. Vi har stora utmaningar gällande den här säsongens lagbygge med tanke på de skador vi drabbats av och tanken är att Thomas ska börja arbeta med truppen direkt, men även blicka framåt mot nästa säsong oavsett vilken liga vi spelar i, säger Martin Åkerberg.

Thomas Fröberg om att komma till IK Oskarshamn:

– När Martin ringde mig kände jag en oerhörd stolthet över att få frågan. Jag kände omgående att detta var rätt beslut från min sida. I Karlskoga har jag inte jobbat heltid med hockeyn och att jag nu får chansen att hålla på med hockey till 100 procent känns hur bra som helst, säger IK Oskarshamns ny general manager.

Vi välkomnar Thomas till föreningen och önskar stort lycka till!