• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt

Ville nå SHL – förlänger med IK Oskarshamn

2 maj 2019 11:52
HERR

Efter någon tystare vecka börjar det fyllas på ordentligt i truppen inför den kommande säsongen. Idag står det klart att även backen Oskar Nilsson förlänger sitt kontrakt med IK Oskarshamn.


Oskar Nilsson kom till IK Oskarshamn efter ett gäng övertygande säsonger i norska Frisk Asker, där han sin sista norska säsong noterades för 44 poäng (10+34) på 41 matcher, samt ytterligare fem poäng i slutspelet. Redan inför säsongen var målet glasklart – han ville se om han kunde ta sig till SHL.

Succén i Oskarshamn ville inte vänta på sig och han blev såväl assisterande lagkapten som en nyckelback direkt från start. I grundserien noterandes han för 30 poäng (6+24)på 49 matcher och var en av de i laget som matchades allra flitigast (TOI 19:57) och det i alla spelformer. I kvalet fortsatte han att vara en stark stöttesten i sitt IKO med åtta poäng (1+7) på 12 matcher samt +11 i plus/minus.

Idag står det klart att målet inför säsongen uppfylls. Oskar Nilsson, 28, förlänger med IK Oskarshamn och får spela i SHL.

Daniel Stolt, sportchef:
– En kanonförlängning för oss. Oskar kommer från en stark säsong och klev verkligen fram ytterligare i kvalet när det gällde som allra mest. Han är enormt nyttig för det här laget, såklart på isen, men också i omklädningsrummet där han både är en glädjespridare och en kravställande ledare.

Oskar Nilsson:
– Det känns fantastiskt bra att äntligen ha skrivit på. Jag känner mig nöjd med min säsong och att vi tog klivet upp känns fortfarande oerhört stort. Målet inför säsongen var att övertyga och få spela i SHL till hösten. Jag fick vara med på resan upp, och är jätteglad över att få kliva på en ny resa med det här gänget.

Kontraktet med Oskar Nilsson är skrivet över den kommande säsongen.

Följ IK Oskarshamns lagbygge här >>