• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt
Lördag Lör 2 November Nov
Torsdag Tor 14 November Nov
Lördag Lör 16 November Nov
Torsdag Tor 21 November Nov
Lördag Lör 23 November Nov
Torsdag Tor 28 November Nov
Lördag Lör 30 November Nov
Torsdag Tor 5 December Dec
Lördag Lör 7 December Dec
Tisdag Tis 17 December Dec
Torsdag Tor 19 December Dec
Torsdag Tor 26 December Dec
Lördag Lör 28 December Dec
Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb

Uppdatering kring skadeläget

23 oktober 2019 15:00

Under början av säsongen har vi haft en del otur med skador. Här följer en uppdatering kring vilka typer av skador det handlar om och när spelarna beräknas vara tillbaka i spel.


Johan Alm var tvungen att kliva av träningen innan Brynäs-matchen. Efter undersökning har det visat sig att Johan ådragit sig en korsbandsskada och behöver opereras. Hur lång tid återhämtningen kommer att ta är svårt att bedöma men vi räknar med att han blir borta under en längre tid.

Nichlas Hardt skadade sig under matchen mot Örebro den 12 oktober och är på väg tillbaka från en underkroppsskada. Vi hoppas att han är tillbaka i spel om 3 - 4 veckor.

Oskar Nilsson skadade sig som bekant i bortamatchen mot Växjö i september. Eftersom den skadan är så omfattande vill vi inte stressa fram någonting. Först handlar det om att låta kroppen läka de mest akuta skadorna. Efter kommer vi, tillsammans med ett duktigt läkarteam, ta fram en fortsatt rehabplan.

Gustaf Franzén har drabbats av en mindre underkroppsskada som vi jobbar med från dag till dag. Han avstår från spel mot Malmö och Djurgården. Förhoppningsvis är han tillbaka i sin fulla form nästa vecka.

Vi har även glädjande besked angående Markus Modigs. Han är tillbaka i god form. Om allt går som vi hoppas de närmaste dagarna så kör han fullt med laget från och med måndag.