• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt

Uppdatering kring skadeläget

23 oktober 2019 15:00

Under början av säsongen har vi haft en del otur med skador. Här följer en uppdatering kring vilka typer av skador det handlar om och när spelarna beräknas vara tillbaka i spel.


Johan Alm var tvungen att kliva av träningen innan Brynäs-matchen. Efter undersökning har det visat sig att Johan ådragit sig en korsbandsskada och behöver opereras. Hur lång tid återhämtningen kommer att ta är svårt att bedöma men vi räknar med att han blir borta under en längre tid.

Nichlas Hardt skadade sig under matchen mot Örebro den 12 oktober och är på väg tillbaka från en underkroppsskada. Vi hoppas att han är tillbaka i spel om 3 - 4 veckor.

Oskar Nilsson skadade sig som bekant i bortamatchen mot Växjö i september. Eftersom den skadan är så omfattande vill vi inte stressa fram någonting. Först handlar det om att låta kroppen läka de mest akuta skadorna. Efter kommer vi, tillsammans med ett duktigt läkarteam, ta fram en fortsatt rehabplan.

Gustaf Franzén har drabbats av en mindre underkroppsskada som vi jobbar med från dag till dag. Han avstår från spel mot Malmö och Djurgården. Förhoppningsvis är han tillbaka i sin fulla form nästa vecka.

Vi har även glädjande besked angående Markus Modigs. Han är tillbaka i god form. Om allt går som vi hoppas de närmaste dagarna så kör han fullt med laget från och med måndag.