• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Transferhelgen fortsätter!

9 februari 2020 12:29

Igår stod det klart att Filip Karlsson ansluter till IK Oskarshamn. Under söndagen blev det även klart med ytterligare en viktig pjäs.


Ben Youds kommer närmast från Rockford IceHogs (farmarlag till Chicago Blackhawks) i AHL, där han stått för 7 assist på 17 matcher från sin backposition.

Det är inte första gången som Ben bestämmer sig för att spela hockey i Sverige. Säsongen 2016-2017 reste han över pölen för att ta plats i Leksand, Perra Johnssons dåvarande klubb. Säsongen efter fortsatte karriären i Växjö och Rögle. Nu står det alltså klart att Ben avslutar denna säsong i IK Oskarshamn.

Daniel Stolt om vårt senaste nyförvärv:

– Väldigt kul att Ben väljer att komma till oss! I Ben får vi in en back med rutin från SHL, han vet vad som krävs i ligan och han har dessutom haft Perra tidigare. Vi har letat efter en back under en tid så det här är goda nyheter. Att han är rightfattad är ett plus eftersom vi varit kort om rightbackar.

Hur är Ben som spelare?

– Det är en rörlig back med bra attityd och offensiv uppsida. Ben är väldigt ivrig att komma hit och hjälpa oss och vi är säkra på att han kommer göra det, säger sportchef Daniel Stolt.

Kontraktet är skrivet säsongen ut.

Varmt välkommen till IK Oskarshamn, Ben!