• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt

TM Utbildning kritar på som Stjärnpartner

1 juli 2020 15:30

TM Utbildning har varit med som partner till IK Oskarshamn tidigare och utbytet mellan parterna har varit givande. Nu väljer företaget som erbjuder kurser och arbetskläder till sina kunder att utöka samarbetet ytterligare. Tack för förtroendet TM Utbildning!


Tidigare år har TM Utbildning och tillhörande webshop medlife.se funnits med i IK-familjen som Guldpartner. Magnus och Lena Axelsson driver företaget och har både ett stort intresse för idrott i allmänhet och ishockey i synnerhet.

– Vi behövde ingen större övertalning när IK Oskarshamn presenterade sitt Stjärnpartnerförslag för oss. Det är ett samarbete vi båda drar nytta av. Jag har följt IK sedan tiden i de lägre divisionerna och avancemanget till SHL förra året blir lite häftigare då, säger Magnus Axelsson.

– Stämningen i hallen och spänningen på isen är häftig. Vi var nog i stort sett på alla matcher förra säsongen, säger Lena Axelsson.

I mars öppnade TM upp sin butik på Frejagatan (gamla OT-redaktionen) som komplement till sin webshop och sedan tidigare finns även deras besöksadress på Sörviksvägen 8 i Oskarshamn.

– Vi är jätteglada över att TM Utbildning förlänger och utvecklar sitt avtal med IK Oskarshamn. Detta innebär även att TM kommer synas på vår nya matchdräkt, säger Therése Elofson från IK Oskarshamn.

– Vi erbjuder ett 20 tal olika utbildningar, inom områden som trafik, industri, el, skog, brandskydd, human/social samt sjukvård, och det tillkommer ständigt nya. Vi driver även webshopen medlife.se där vi bland annat säljer skydds-och säkerhetsutrustning såsom fallskyddsutrustning och sjukvårdsväskor, säger Lena Axelsson.

I butiken på Frejagatan finns även möjlighet för företag och föreningar att göra tryck på sina arbets- eller föreningskläder. Besök TM Utbildning på deras hemsida: https://tmutbildning.se/ eller kika runt på deras webshop: https://www.medlife.se/.

Välkommen som Stjärnpartner TM Utbildning! #ickedickdoa