• Huvudsponsorer

Lördag Lör 14 September Sep
Tisdag Tis 17 September Sep
Torsdag Tor 19 September Sep
Lördag Lör 21 September Sep
Torsdag Tor 26 September Sep
Lördag Lör 28 September Sep
Torsdag Tor 3 Oktober Okt
Lördag Lör 5 Oktober Okt
Torsdag Tor 10 Oktober Okt
Lördag Lör 12 Oktober Okt
Torsdag Tor 17 Oktober Okt
Lördag Lör 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 24 Oktober Okt
Lördag Lör 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 31 Oktober Okt

IKO:s nya massör - Ida Klüft

3 juli 2019 13:25

22-åriga Ida Klüft har anställts som massör i IK Oskarshamn från den 1 augusti. Ida kommer att jobba med A-laget vid alla matcher, borta och hemma, samt alla träningar. Hon blir dessutom administrativt ansvarig i medicinska teamet.


Välkommen till IK Oskarshamn Ida, ja vi börjar väl med den oundvikliga frågan omkring efternamnet.
– Ja den frågan får jag ganska ofta och vi är faktiskt släkt. Carolina är min mammas kusin.

Vad har du gjort tidigare?
– Jag har varit inom idrotten tidigare, bland annat med Alstermos handbollslag när dom kvalade till Handbollsligan. Det är två år sedan jag blev färdig massör och jag har jobbat som massör på gym med olika typer av behandlingar och även som personlig tränare och fystränare.

Vad ser du fram emot i ditt nya jobb?
– Framför allt ser jag fram emot att det är så himla nytt, både för mig och för hela föreningen. Det ska bli en rolig men tuff utmaning. Jag ser det som en viktig uppgift och det ska bli roligt att vara en del av SHL. Roligt också att se vad man kan hjälpa till med både i förebyggande och med snabb rehabilitering efter skador. José sköter fysträningen så det är inte min uppgift nu. Däremot har jag utbildningen så jag känner att jag har koll på den biten.

Du har även ett administrativt ansvar för Medical team, vad innebär det?
– Jag kommer ju vara med på alla matcher och alla träningar så jag blir spindeln i nätet och kontakten mellan A-laget och alla kontaktpersoner runt omkring. Jag har hand om rapportering av skador, dopingkontroller, LOK-stödet, försäkringar med mera.

När börjar du din tjänst?
– Jag har precis flyttat till Oskarshamn och börjar jobba den 1 augusti. Det blir mycket resor vilket ska bli spännande. Jag har aldrig varit norr om Umeå så jag ser fram emot att få se Sverige.