Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Söndag Sön 14 Mars Mar
Tisdag Tis 16 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Måndag Mån 22 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 3 April Apr

Halvvägs till målet – Nu fyller vi ladan

9 februari 2021 11:41

Förra veckan drog vi igång arbetet med ”Säsongens viktigaste match”. Med 1474 nallar sålda kan vi konstatera att vi kom ut starkt i starten, men det är lång väg kvar till slutmålet – 3275 sålda.


I skrivande stund är 1474 nallar sålda, vilket betyder 221 100 kronor till Barncancerfondens arbete mot barncancer. Med bara en vecka kvar till matchen krävs det att vi alla drar vårt strå till stacken.

– De två tidigare åren har jag inte varit med i planeringen men spelat i matcherna. Det blir en annan stämning kring matcherna och resultatet har varit bra med flera hundratusen insamlade kronor. Nu när vi är på tredje året ser vi att det fortfarande finns en stor vilja om att hjälpa till, både bland supportrar, partners och andra givmilda själar ute i hockey-Sverige, säger Arsi Piispanen, projektledare för IK Oskarshamns samhällsprojekt och fortsätter:

– Det är häftigt att se vad vi kan göra tillsammans när alla drar åt samma håll.

På grund av Corona-året och dess restriktioner och prövningar har IK Oskarshamn fått tänka om och göra på lite annorlunda sätt från tidigare år.

– Ja, precis. Förra året spelade vi mot Örebro och då skänktes pengar för varje åskådare i hallen. Nu har vi inte möjlighet att ta in publik så vi har fått tänka om. I stället för att lösa en biljett till sig själv löser publiken alltså en biljett till en nalle som får se matchen. Efter matchen skänks sedan nallen vidare till olika behövande verksamheter, säger Arsi.

Nallen kostar 150 kronor styck och du köper den enkelt på ikoskarshamn.se. Lyckas vi fylla hela Be-Ge Hockey Center med nallar innebär det 500 000 kronor till Barncancerfonden. Vill du vara med? Här hittar du köplänk: https://secure.tickster.com/sv/fbdg355pf6rr48j/products

Här kan du läsa mer om initiativet: https://www.ikoskarshamn.se/sasongens-viktigaste-match

Om du som företagare vill köpa en större mängd nallar på faktura, kontakta Therése Elofson på [email protected]