Tisdag Tis 5 Januari Jan
Torsdag Tor 7 Januari Jan
Lördag Lör 9 Januari Jan
Tisdag Tis 12 Januari Jan
Lördag Lör 16 Januari Jan
Torsdag Tor 21 Januari Jan
Torsdag Tor 28 Januari Jan
Lördag Lör 30 Januari Jan
Tisdag Tis 2 Februari Feb
Torsdag Tor 4 Februari Feb
Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Tisdag Tis 2 Mars Mar
Torsdag Tor 4 Mars Mar
Lördag Lör 6 Mars Mar
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Torsdag Tor 1 April Apr

Säsongens Viktigaste Match

Vi går nu in en väldigt viktig del av säsongen. Varje match och varje poäng är viktig för att säkerställa att IK Oskarshamn fortsätter vara ett SHL-lag även nästa säsong. Men det finns saker här i livet som är ännu viktigare.

Under två säsonger har vi tillsammans med vår publik lyckats samla in pengar till Barncancerfonden. Första året då vi spelade i Hockeyallsvenskan var motståndet MoDo och den insamlade summan hamnade på hela 160 031 kronor.

Ifjol blåste vi liv i evenemanget igen och "Säsongens viktigaste match" spelades mot Örebro den 3 mars 2020. Tillsammans med IK Charity:s match mot Växjö Ladies lyckades vi samla in över 200 000 kronor.

Situationen och förutsättningarna ser ut på ett annorlunda sätt i år, men vi ställer inte in – vi ställer om!

I år kan du som företagare eller privatperson köpa en nallebjörn som sedan kommer placeras ut på läktaren i Be-Ge Hockey Center. Målet är att lyckas fylla hela arenan med nallebjörnar.

En nallebjörn kostar 150 kr och hela summan skänks oavkortat till Barncancerfonden. Lyckas vi fylla hela Be-Ge Hockey Centers kapacitet avrundar vi uppåt och skänker 500 000 kr.

När spelas matchen?

Tisdagen den 16 februari och motståndet är rivalen Växjö Lakers. 

Vad händer med nallarna när matchen är spelad?

Nallarna kommer att skänkas vidare till välgörande ändamål, till exempel sjukhus och förskolor. Vill din verksamhet ta emot nallar? Kontakta projektledare Arsi Piispanen via [email protected].

Hur köper man en nalle?

Klicka på länken här för att komma till sidan. IK Oskarshamn placerar sedan ut din nalle i Be-Ge Hockey Center. På grund av rådande situation kommer du tyvärr inte kunna göra detta själv.

Köp en nalle här.

Vill du som företage köpa en större mängd nallar mot faktura? Kontakta Therése Elofson, [email protected].

"Säsongens Viktigaste Match" görs möjlig genom stöd från Bauer, Be-Ge, Elajo, EXP Group, IBS Byggnadsställningar, Kustbygg Group, Oskarshamns kommun, Scania och TM Utbildning.

 

Säsongens viktigaste tack!

 

*Uppdatering*

Det finns inte ord som kan beskriva hur rörda vi är över vad vi tillsammans har åstadkommit inför och under säsongens viktigaste match! Be-Ge Hockey Center var under tisdagens match fullproppad med gosiga nallar som ni har köpt till förmån för Barncancerfonden. Tillsammans fick vi in makalösa 609 200 kr som går till Barncancerfonden och 4000 sålda nallar som vi skänker till behövande barn inom vård och omsorg.

Vi vill rikta ett särskilt tack till Bauer Hockey Sverige, Be-Ge Företagen AB, IBS Ställningar, Elajo, EXP Group, Kustbygg, Oskarshamns kommun, Scania CV AB Oskarshamn, TM Utbildning AB som har möjliggjort det här fantastiska projektet!

Tillsammans gör vi verkligen skillnad!