Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Tisdag Tis 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Måndag Mån 13 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Söndag Sön 16 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Idag 23 Januari Jan
Tisdag Tis 25 Januari Jan
Torsdag Tor 27 Januari Jan
Lördag Lör 29 Januari Jan
Söndag Sön 30 Januari Jan
Torsdag Tor 3 Februari Feb
Lördag Lör 5 Februari Feb
Torsdag Tor 17 Februari Feb
Lördag Lör 19 Februari Feb
Tisdag Tis 22 Februari Feb
Torsdag Tor 24 Februari Feb
Lördag Lör 26 Februari Feb
Torsdag Tor 3 Mars Mar
Lördag Lör 5 Mars Mar
Tisdag Tis 8 Mars Mar

Information gällande vaccinationsbevis

29 november 2021 12:00

Här följer information kring de rutiner som efterföljs under IK Oskarshamns matcher under rådande krav av vaccinationspass på publika evenemang.


Från och med den första december krävs vaccinationsbevis för att kunna se IK Oskarshamns matcher i SHL. Endast EU:s digitala Covid-19 bevis är godkänt. All publik som avser besöka matchen måste uppvisa vaccinationsintyg med vissa undantag.

– Kravet på vaccinationsbevis gäller inte för personer under 18 år

– Kravet på vaccinationsbevis gäller inte för personer som av medicinska skäl inte bör vaccinera sig mot sjukdomen Covid-19. Dock så måste ett läkarintyg uppvisas som styrker att personen i fråga inte bör vaccinera sig mot sjukdomen Covid-19.

Kontrollen av vaccinationsbevis sker genom scanning av besökarens medhavda papperskopia eller besökarens nedladdade vaccinationsbevis. Kontrollen av läkarintyg sker okulärt av medhavd papperskopia.

För att förenkla denna process ber vi dig som planerar att gå på match i Be-Ge Hockey Center att komma i god tid till arenan samt ha vaccinationspass samt giltigt ID nära till hands.

OBS! Det är viktigt att du tar med dig en giltig ID-handling och visar tillsammans med ditt vaccinationsbevis.

Om du inte är vaccinerad och därför inte har möjlighet att gå på resterande del av säsongens matcher erbjuder vi återköp av de matcher som återstår på ditt/dina säsongskort.

För återköp av enskilda lösbiljetter som har lösts före 1 december kontakta Tickster på 0771-47 70 70 eller [email protected] Biljetter som köpts efter 1 december återköps ej.

För återköp av resterande matcher på säsongskort kontakta IK Oskarshamn på [email protected] OBS. Detta innebär att dina säsongskort kommer släppas upp till försäljning som lösbiljetter och du förlorar din förtur till platserna inför kommande säsonger.

För mer information kring hur du vaccinerar dig besök Folkhälsmyndigheten För mer information kring vaccinationsbevisen besök eHälsomyndigheten. Har du frågor som inte besvarats här besök SHL.