Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lördag Lör 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Tisdag Tis 22 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Lördag Lör 26 November Nov
Tisdag Tis 29 November Nov
Torsdag Tor 1 December Dec
Lördag Lör 3 December Dec
Idag 8 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Lördag Lör 17 December Dec
Måndag Mån 26 December Dec
Onsdag Ons 28 December Dec
Fredag Fre 30 December Dec
Tisdag Tis 3 Januari Jan
Torsdag Tor 5 Januari Jan
Lördag Lör 7 Januari Jan
Lördag Lör 14 Januari Jan
Torsdag Tor 19 Januari Jan
Lördag Lör 21 Januari Jan
Tisdag Tis 24 Januari Jan
Torsdag Tor 26 Januari Jan
Lördag Lör 28 Januari Jan

Telecenter 25 år som partner – kröner veckan med Stjärnpartneravtal!

4 februari 2022 12:00

Denna vecka har varit en viktig vecka i det långa perspektivet för IK Oskarshamn. XL Bygg och Formakök har tagit kliv uppåt i sina engagemang som partner. Sist ut i veckan är Telecenter som även de ökar – och förlänger.


2014 presenterades Telecenter som ny Guldpartner till IK Oskarshamn. Två år senare firade man 20 år som partner till klubben. 2022 tar man ytterligare kliv uppåt – och blir Stjärnpartner. Det går utan svårighet att mellan raderna läsa att båda parter är nöjda med samarbetet som varit.

– 25 år tillsammans tyder på ett fungerande samarbete. Det är nästan halva klubbens liv, säger klubbchef Martin Åkerberg.

– Det är häftigt och något vi värnar om. Att Telecenter nu väljer att öka sitt engagemang ytterligare är ett bevis på att IK Oskarshamn gör något rätt när det kommer till relationen med våra partner. Treårsavtalen som skrevs när vi tog steget upp i SHL var en del av vår etableringsstrategi och det är enormt glädjande att många av dessa företag nu väljer nya treårsavtal på betydligt högre nivå än tidigare. Telecenter är ett företag som genom ett rejält ökat avtal stärker min tro att det går att spela SHL-hockey i Oskarshamn lång tid framöver, säger Åkerberg.

Det nya avtalet sträcker sig över tre säsonger, till 2024/2025. På det avtalet står det Stjärnpartner och företaget finns fortsatt med i pannan på herrlagets hjälm.

– Det är så klart jätteroligt att fortsätta vara med på resan. Jag har själv spelat hockey som junior i klubben. Det var ett par år sedan, men jag ser idag vilka steg klubben har tagit och den förändring som skett. Verksamheten är på hög nivå nu och det känns bra att som samarbetspartner varit med och bidragit till där IK Oskarshamn är idag, säger Jesper Jansson, Telecenter.

Tack för gott samarbete, Telecenter. Nu ser vi fram emot ytterligare tre starka år!