Telecenter 25 år som partner – kröner veckan med Stjärnpartneravtal!
Publicerad: 2022-02-04
Denna vecka har varit en viktig vecka i det långa perspektivet för IK Oskarshamn. XL Bygg och Formakök har tagit kliv uppåt i sina engagemang som partner. Sist ut i veckan är Telecenter som även de ökar – och förlänger.

2014 presenterades Telecenter som ny Guldpartner till IK Oskarshamn. Två år senare firade man 20 år som partner till klubben. 2022 tar man ytterligare kliv uppåt – och blir Stjärnpartner. Det går utan svårighet att mellan raderna läsa att båda parter är nöjda med samarbetet som varit.

– 25 år tillsammans tyder på ett fungerande samarbete. Det är nästan halva klubbens liv, säger klubbchef Martin Åkerberg.

– Det är häftigt och något vi värnar om. Att Telecenter nu väljer att öka sitt engagemang ytterligare är ett bevis på att IK Oskarshamn gör något rätt när det kommer till relationen med våra partner. Treårsavtalen som skrevs när vi tog steget upp i SHL var en del av vår etableringsstrategi och det är enormt glädjande att många av dessa företag nu väljer nya treårsavtal på betydligt högre nivå än tidigare. Telecenter är ett företag som genom ett rejält ökat avtal stärker min tro att det går att spela SHL-hockey i Oskarshamn lång tid framöver, säger Åkerberg.

Det nya avtalet sträcker sig över tre säsonger, till 2024/2025. På det avtalet står det Stjärnpartner och företaget finns fortsatt med i pannan på herrlagets hjälm.

– Det är så klart jätteroligt att fortsätta vara med på resan. Jag har själv spelat hockey som junior i klubben. Det var ett par år sedan, men jag ser idag vilka steg klubben har tagit och den förändring som skett. Verksamheten är på hög nivå nu och det känns bra att som samarbetspartner varit med och bidragit till där IK Oskarshamn är idag, säger Jesper Jansson, Telecenter.

Tack för gott samarbete, Telecenter. Nu ser vi fram emot ytterligare tre starka år!

Gustav Backlund
Huvudpartner
Platinapartner
Stjärnpartner