Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Söndag Sön 14 Mars Mar
Tisdag Tis 16 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Måndag Mån 22 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 3 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Tisdag Tis 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov

Dale Weise skriver kontrakt med IK Oskarshamn

31 maj 2021 12:00
Lagbygget

Det har varit en het potatis under lång tid och det har bara varit en tidsfråga innan Winnipeg-födda Dale Weise skulle sätta sin signatur på kontraktet. Nu är alla bitar på plats och vi är glada att presentera Dale som IK:s senaste nyförvärv.


Högerfattade Dale Weise har ett imponerande CV. Stora delar av karriären har spenderats i fem olika NHL-organisationer, senast 19/20 i Montreal Canadiens och deras AHL-lag Laval Rockets. NHL-debuten gjorde han dock i New York Rangers 2010 och säsongen efter lossnade det rejält för kanadensaren då han spelade 68 matcher i Vancouver Canucks.

Mellan 2012 och 2019 spelade han sedan kontinuerligt i NHL och representerade då Vancouver, Montreal, Chicago och Philadelphia. Totalt har det blivit över 500 matcher i NHL och 227 matcher i AHL.

– Ja, det har väl varit en illa bevarad hemlighet att vi tittat på och fört diskussioner med Dale. Han ville hit och vi vill ha honom så det har mest varit diskussioner kring hur vi skulle lösa det, säger sportchef Thomas Fröberg och fortsätter:

– Kollar man på hans siffror och var han spelat under karriären ser man ju vilken rutin han besitter. Men det är inte bara det vi kollar på. Han har bra karaktär och vi har fått goda rekommendationer från personer vi litar på. Jag är väldigt glad över att Dale representerar IK Oskarshamn den här säsongen.

Kontraktet med Dale Weise är som sagt skriver över en säsong.

Welcome, Dale!