Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lördag Lör 29 Oktober Okt
Torsdag Tor 3 November Nov
Lördag Lör 5 November Nov
Lördag Lör 19 November Nov
Tisdag Tis 22 November Nov
Torsdag Tor 24 November Nov
Lördag Lör 26 November Nov
Tisdag Tis 29 November Nov
Idag 1 December Dec
Lördag Lör 3 December Dec
Torsdag Tor 8 December Dec
Lördag Lör 10 December Dec
Lördag Lör 17 December Dec
Måndag Mån 26 December Dec
Onsdag Ons 28 December Dec
Fredag Fre 30 December Dec
Tisdag Tis 3 Januari Jan
Torsdag Tor 5 Januari Jan
Lördag Lör 7 Januari Jan
Lördag Lör 14 Januari Jan
Torsdag Tor 19 Januari Jan
Lördag Lör 21 Januari Jan
Tisdag Tis 24 Januari Jan
Hemma
Linköping
LHC
Borta
Oskarshamn
IKO

Dags för andra perioden i Linköping

13 december 2021 08:00
herr

Efter en rekordlång periodpaus i Linköping börjar matchen måndag kväll där den slutade i torsdags. Andra perioden inleds vid ställningen 1-1 och med power play i tre minuter efter ett matchstraff i slutet av första perioden. Nu ska äntligen poängen fördelas. Patrik Karlkvist (bilden) gjorde 1-0 redan efter 16 sekunder i torsdags.


Linköping vann i lördags borta mot Örebro och har på de fem senaste matcherna tagit sju poäng och vunnit de tre senaste. För IKO är poängskörden elva poäng, med förlust bara mot Färjestad. IKO är på femte plats i tabellen, elva poäng före LHC som är tia. Med en trepoängare ikväll är IKO uppe på fjärde plats. IKO har nu vunnit sju av de nio senaste matcherna.

Linköping har inte släppt in något mål i box play på de fem senaste matcherna (15 numerära underlägen). Även över hela säsongen har man varit täta och är sex procent bättre än IKO. I power play är IKO nu bara en procent från ligatoppen på fjärdeplats med 29 procent. LHC är sist i ligan med strax under 15 procent.

Eftersom matchen nu återupptas ska Patrik Karlkvists mål och Kim Rosdahls assist från första perioden i torsdags läggas till i statistiken här intill. Därmed har Patrik nu 30 poäng (17 mål) och Kim 22 poäng (10 mål).

Nu blir det ett försenat och lite kortare juluppehåll. Lagen möts igen redan i mellandagarna, den gången i Oskarshamn. IKO har först en bortamatch mot Skellefteå på Annandag jul.