Måndag Mån 26 December Dec
Onsdag Ons 28 December Dec
Fredag Fre 30 December Dec
Tisdag Tis 3 Januari Jan
Torsdag Tor 5 Januari Jan
Lördag Lör 7 Januari Jan
Lördag Lör 14 Januari Jan
Torsdag Tor 19 Januari Jan
Lördag Lör 21 Januari Jan
Tisdag Tis 24 Januari Jan
Torsdag Tor 26 Januari Jan
Lördag Lör 28 Januari Jan
Tisdag Tis 31 Januari Jan
Torsdag Tor 2 Februari Feb
Idag 4 Februari Feb
Tisdag Tis 14 Februari Feb
Torsdag Tor 16 Februari Feb
Lördag Lör 18 Februari Feb
Tisdag Tis 21 Februari Feb
Torsdag Tor 23 Februari Feb
Lördag Lör 25 Februari Feb
Tisdag Tis 28 Februari Feb
Torsdag Tor 2 Mars Mar
Lördag Lör 4 Mars Mar
Tisdag Tis 7 Mars Mar
Torsdag Tor 9 Mars Mar
Hemma
Oskarshamn
IKO
Borta
Pantern
PAN

IKO söker revansch mot Pantern

1 november 2018 18:20
HERR

Det är återigen tätt i spelschemat i Hockeyallsvenskan. IKO möter Pantern i Be-Ge Hockey Center fredag kväll, tredje hemmamatchen i rad på mindre än en vecka. På söndag har man Björklöven på bortaplan och på onsdag Västervik hemma, då har man avverkat fem matcher på tolv dagar.


IK Oskarshamn har bara förlorat två av tretton matcher den här säsongen. Ett av dessa lag, Pantern, kommer till Oskarshamn för fredagsmatch mot serieledarna, som så klart vill ha revansch. IKO står på 31 poäng, två före AIK och fem före MODO och med en match mindre spelad. Just AIK och MODO möts i den här omgången. Pantern ligger åtta på 20 poäng efter förlust senast mot Södertälje.

I Pantern spelar en tidigare poängkung och publikfavorit i Oskarshamn, Nicklas Jadeland. Han har spelat över 500 matcher i Allsvenskan med över 100 mål och en halv poäng per match. Han gjorde fem säsonger i IKO 2007-2012 med sammanlagt 140 poäng. Den här säsongen är han tvåa i Panterns poängliga med 7 poäng (3 mål). Jadeland har missat tre matcher på grund av avstängning men är spelklar till fredagsmatchen i sin gamla hemmaarena.

Hemmalagets matchprofil är #16 Arsi Piispanen som finns i en videointervju här nedan. Piispanen är inne på sin sjätte säsong i Oskarshamn och har levererat på hög nivå hela tiden. Sett till inledningen på säsongen är han på god väg mot en toppnotering igen.

Bland fredagens övriga matcher märks toppmötet MODO-AIK, vidare Karlskoga-Karlskrona, Västervik-Leksand, Södertälje-Björklöven och Västerås-Tingsryd.

Videointervjuer med Arsi Piispanen och Håkan Åhlund inför matchen