• Huvudsponsorer

Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

Ungdomskronan är insamlad

20 januari 2020 15:00

Målet är nått. Med hjälp av engagerade företag och privatpersoner har vi samlat in den summa som krävs för att våra ungdomar ska få hockey fri från deltagaravgift under nästkommande säsong. Ett stort tack till alla som var med!


Den totala summan som samlades in var smått otroliga 429 066 kronor – ett kvitto på att hockeyn berör oskarshamnarna och företagarna i regionen.

– Först och främst vill jag rikta ett stort tack till alla som varit med och bidragit! Engagemanget från vår publik och våra sponsorer är otroligt, säger försäljningsansvarig Therése Elofson.

– Pengarna kommer nu att användas till att ge våra ungdomar hockey, fri från deltagaravgift under säsongen 2020/2021. Vi är stolta över att kunna ge fler ungdomar möjlighet att börja spela hockey. Förhoppningsvis leder det till ett ännu större intresse för hockeyn i vår region, säger klubbchef Martin Åkerberg.

Har du som privatperson varit med och bidragit är du nu med i en utlottning av en matchanvänd försäsongströja signerad av hela laget samt middag i Arenarestaurangen och matchbiljetter för två personer vid utvald match (värde 1190 kronor). Vinnare kontaktas i veckan.

Alla företag som varit med och bidragit till Ungdomskronan finns presenterad på vår hemsida, länk till den sidan hittar du här.

Ett stort tack till alla som varit med på Ungdomskronan!