Lördag Lör 16 Oktober Okt
Tisdag Tis 19 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Tisdag Tis 26 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt
Lördag Lör 30 Oktober Okt
Tisdag Tis 2 November Nov
Torsdag Tor 4 November Nov
Lördag Lör 6 November Nov
Torsdag Tor 18 November Nov
Lördag Lör 20 November Nov
Torsdag Tor 25 November Nov
Lördag Lör 27 November Nov
Idag 30 November Nov
Torsdag Tor 2 December Dec
Lördag Lör 4 December Dec
Torsdag Tor 9 December Dec
Lördag Lör 11 December Dec
Söndag Sön 26 December Dec
Tisdag Tis 28 December Dec
Torsdag Tor 30 December Dec
Torsdag Tor 6 Januari Jan
Lördag Lör 8 Januari Jan
Torsdag Tor 13 Januari Jan
Lördag Lör 15 Januari Jan
Torsdag Tor 20 Januari Jan
Lördag Lör 22 Januari Jan
Tisdag Tis 25 Januari Jan

Spelskicklig HockeyEttan-back förstärker

3 maj 2018 11:21
HERR

Även backsidan fylls på hos IK Oskarshamn till den kommande säsongen. Idag gör sportchef Per Kenttä klart med sin fjärde back till lagbygget. Den spelskicklige backen Isak Pantzare, 22, hämtas från Borlänge och har skrivit ett kontrakt för de kommande två säsongerna.


Isak Pantzare har sin hockeyskolning i Luleå HFs verksamhet. Som sistaårsjunior säsongen 2015/2016 tog han steget ut i HockeyEttan under först två säsonger med Piteå HC där han noterades för 37 poäng (7+30). Till förra säsongen tog han klivet till Borlänge HF där ytterligare poäng har skördats. Han inledde med 19 poäng (3+16) på 22 matcher i grundserien, fortsatte med ytterligare tolv poäng (4+8) och var starkt bidragande till lagets AllEttan Norra-seger. Borlänge tog sig sedan till kvalet mot HockeyAllsvenskan där laget blev ett nummer för svagt, men där ytterligare tre poäng (2+1) noterades.

– Isak är en spelskicklig back som jag känner till väl. Han är väldigt hockeysmart, duktig på skridskorna och stark trots sin mindre storlek. Han har dessutom en bra grundutbildning genom Luleå och jag är säker på att han kommer att passa in bra i vårt sätt att spela, kommenterar sportchef Per Kenttä.

För visst känner Per Kenttä till Pantzare sedan tidigare. Säsongen 2015/2016 tog han sina första skär i HockeyAllsvenskan när han på lån täckte upp för ett par av Asplövens backskador. Nu ska han ta klivet ut i HockeyAllsvenskan på riktigt.

– Först och främst känner jag mig oerhört taggad på en ny säsong och chansen i HockeyAllsvenskan. Jag har hört mycket bra saker om Oskarshamn och tycker att det ska jättekul att flytta ner och spela med en bra klubb som jag kan utvecklas ytterligare med. Förra säsongen gjorde ju laget en riktigt stark avslutning, så jag hoppas kunna vara med och fortsätta på den vägen de kommande säsongerna här.

Kontraktet med Isak Pantzare är skrivet till och med säsongen 2019/2020.