• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt
Tisdag Tis 10 November Nov

Be-Ge förlänger avtalet med IK Oskarshamn

21 maj 2020 13:59

Samarbetet med Be-Ge är väldigt viktigt för IK Oskarshamn. Klubbens huvudpartner har funnits med i med- och motgång under vår 50-åriga historia. Därför är det glädjande att vi idag kan presentera parternas fortsatta samarbete. – Det är ingen hemlighet hur viktiga Be-Ge är för regionen och IK Oskarshamn, säger Martin Åkerberg.


När vi förra året gick upp i SHL var en viktig bit i det stora pusslet, att förlänga avtalet med vår huvudpartner Be-Ge. Sagt och gjort. Avtalet förlängdes och innebar bland annat att Be-Ge Hockey Center kommer ha kvar sitt namn fram till sista april 2025. Den del av samarbetet som inte omfattar arenanamnet förlängs årsvis och nu står det klart att Be-Ge fortsätter som huvudpartner ytterligare en säsong, ekonomiskt på samma nivå som tidigare.

– Det är ett glädjebesked för alla hockeyintresserade att avtalet nu är på plats. Be-Ge har varit en stort bidragande faktor till att IK Oskarshamn är där vi är idag. Att samarbetet fortlöper på samma nivå som tidigare, trots rådande pandemi, visar styrkan i vår relation, säger klubbchef Martin Åkerberg.

Be-Ge har varit huvudpartner till IK Oskarshamn under lång tid. Koncernen strävar alltid efter att stärka attraktiviteten i och stoltheten för regionen. Därför är samarbetet med regionens största hockeylag en naturlig byggsten i det arbetet.

– Vi är långsiktiga i alla våra relationer, med såväl leverantörer, kunder som anställda. Det är naturligt att vi även är så med IK Oskarshamn. För oss är det viktigt att skapa attraktivitet i Oskarshamn och bidra till något som hela orten drar nytta av och det känner vi att samarbetet med IK Oskarshamn gör, säger Håkan Hjalmarsson, koncernchef i Be-Ge.

– Det är tuffa tider just nu och det hade säkert funnits tusen argument för varför vi inom Be-Ge-koncernen inte skulle fortsätta vara partner till IK Oskarshamn, men vi ser stort värde i samarbetet. Långsiktigheten är enormt viktig för oss så beslutet att förlänga avtalet var självklart. Man får förbereda sig på ett tuffare år men vi tror och räknar med ett liv efter Coronapandemin, säger Johan Persson, representant för Be-Ge:s ägarfamilj.

Läs mer om Be-Ge-koncernen på www.be-ge.se.