Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Söndag Sön 14 Mars Mar
Tisdag Tis 16 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Måndag Mån 22 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 3 April Apr

Tack!

8 april 2021 17:00

Vi har så många att tack för så mycket. Det känns futtigt att formulera det i text – det hade behövts fyrverkerier, ballonger och hyllningskörer. Men nu får det bli så här.


Oskarshamn förblir en SHL-stad. Det är en ynnest och en förmån att IK Oskarshamn tillsammans med er kan bidra till att få vara en positiv kraft i Oskarshamn. Vi är otroligt stolta över våra fantastiska supportrar. Varmt och kärleksfullt tack för alla kommentarer – och vi menar verkligen alla – de som är skrivna i affekt, de krävande, euforiska, ifrågasättande, lyckliga, arga, och kärleksfulla. Ert enorma engagemang har gjort att de ekande korridorerna och tomma läktarna har känts lite lättare att hantera under säsongen.

Appropå tomma läktare så har "De makalösa åtta" utfört stordåd. Vi vill så klart rikta ett extra tack till våra otroliga stöttepelare – och numera även nationellt uppmärksammade supersupportrar, Blue Front Support. Ni har varit majonnäsen på räkmackan, vallan under skidan och rosen på prinsesstårtan. Laget blir bättre med er. Punkt!

Sedan har vi alla ni som ibland skymtar förbi på teveapparaterna. Ni kan ha gula västar, ni sitter i sekreteriatet, dukar och planerar i restaurangen, hjälper pressen, står vid entréer, städar, fixar, ser till att ordningen uppräthålls etc. Våra slitvargar – volontärerna. Tack! Utan er hade vi inte kunnat genomföra säsongen!

Sist men inte minst – våra kära partners. Ni har möjliggjort att vi har kunnat ro säsongen i hamn. Det hade inte gått utan ert otroliga stöd. Det vet ni. Det betyder ALLT! Tack!

Vi går nu in i planeringen av kommande säsong och vi hoppas innerligt att pandemin släpper sitt järn-grepp om tillvaron och att vi får möjlighet att ses snart igen. Med lika bubblande förväntan, härlig pepp i korridorerna och mullrande publikljud på läktarna som tidigare.

KRAMAR, IK OSKARSHAMN