Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Söndag Sön 14 Mars Mar
Tisdag Tis 16 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Måndag Mån 22 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 3 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt

Forward förstärker resten av säsongen

2 januari 2018 17:00

IK Oskarshamns forwardssida får en förstärkning under resterande del av säsongen. Sportchef Per Kenttä har under eftermiddagen gjort klart med Markus Persson, 28, som hämtas in från seriekonkurrenten Södertälje SK.


Han har gjort över 200 matcher i HockeyAllsvenskan och noterades för sin bästa säsong 2015/2016 med Tingsryds AIF när han stod för för 30 poäng på 47 matcher i grundserien. Idag står det klart att Markus Persson tar ny sats i karriären när han lämnar seriekonkurrenten Södertälje SK och ansluter till IK Oskarshamn för resterande del av säsongen.

– Markus är en skicklig forward, rightare och med bra storlek. Vi tycker att han passar bra in i vårt spelsätt, vet att han sitter på en bra kapacitet och hoppas få ut hans fulla potential, kommenterar sportchef Per Kenttä.

Det är en revanschsugen Persson som ansluter till IK Oskarshamn, ett lag där han bland annat spelat med både Niklas Johansson och Wictor Ragnewall sedan tidigare. I höstas åkte han på en underkroppsskada som höll honom borta i ett par veckor, men sedan i början av december har han varit med för fullt.

– Det ska bli jätteroligt att komma igång här med grabbarna direkt. Det är en chans till lite nystart för mig, att komma in med bra energi i gruppen och bidra med det jag kan på isen, säger Markus Persson om klubbytet.

Markus Persson har anslutit till IK Oskarshamn under tisdagen och är spelklar till onsdagens bortamöte mot AIK på Hovet. Lånet gäller för resten av säsongen.

Klart är också att LHC-backen Alexander Karlsson fortsätter med IK Oskarshamn under även den här veckan. Tom Hedberg kommer också åter till laget för morgondagens match. Hans medverkan i fredagens hemmamatch mot Timrå IK är dock inte fastställd.