• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt

Quiza för IK Oskarshamn!

4 maj 2020 13:59

I samarbete med Zenith80 kör vi ett unikt, digitalt quiz-koncept där ni supportrar, genom att tävla i hockeykunskap, är med och stöttar IK Oskarshamn ekonomiskt i dessa Corona-tider.


Zenith80 ser sitt koncept som ett support-verktyg för klubbar och organisationer i dagliga marknadsföringsinsatser, aktiviteter och finansiella utmaningar. De erbjuder ett modernt, digitalt koncept som är enkelt att använda och ger användaren en trevlig upplevelse, ett tävlingsmoment och en stolt känsla att ha bidragit positivt till klubbens finanser. IK Oskarshamn har testat konceptet och vill nu växla upp och köra quizet vid fler tillfällen. På onsdagen den 6 maj klockan 19:00 drar vi igång och förhoppningen är att så många fans som möjligt är med.

– Vi har pratat med Zenith80 om ett samarbete under lång tid och känner att nu är ett bra tillfälle att dra igång. Konceptet är tydligt och känslan är att quizgenren är något som ligger i tiden. Kan man sedan även bidra till IK Oskarshamn med sitt quizande tror jag att många av våra supportrar kommer hoppa på tåget, säger klubbchef Martin Åkerberg.

Så här går man tillväga för att komma igång med sitt quizkonto:

1. Gå in på trivia.zenith80.se. Klicka sedan på ”Sign up”. Ange din e-mailadress och skapa ett valfritt lösenord. Välj ett ”Display name”. Detta är det namn som visas när du spelar. Tryck på ”Sign up”. Du har nu skapat ett Zenith80-konto.

2. Gå till din ”Profile”. Vid start av nytt konto står det att du har 0 markers. Detta ser du vid rubriken ”Markers available”. Markers används som valuta för att vara med i Quizet. Köp markers genom att välja mellan olika alternativ som finns tillgängliga. När du gjort ditt köp kommer ditt antal markers synas vid rubriken ”Markers available”.

Så här går du tillväga för att komma igång med quizzandet:

1. Gå in på trivia.zenith80.se på din smartphone och logga in på ditt konto. Du kommer nu att se ”Quiz-Tournaments”. Klicka på ”aktuell/vald turnering. (Genom att trycka på hjärtat sparar du föreningens quiz till dina ”Favourites”.) Här ser du när föreningens nästa quiz börjar, vilket tema frågorna har och hur mycket markers quizet kostar att vara med i.

2. En stund innan quizet börjar kommer knappen ”Join” lysa blått. En notifikation kommer visas cirka 5 minuter före tävlingen startar. Var beredd på exakt klockslag när nedräkningen börjar. Frågorna kommer sedan börja rulla för alla som är anmälda och har betalat för quizet. Läs noga genom frågorna och svara inom 15 sekunder (15 sek per fråga). Du kommer få ett antal alternativ. Vid fall där två deltagare har samma antal rätt utses en vinnare baserat på vem som svarat på frågorna snabbast.

3. Efter avslutad tävling visas dina egna och vinnarens totala rätt, din placering samt hur mycket pengar som genererats till föreningen.

Nästa quiz går av stapeln onsdagen den 13 maj klockan 19:00. Quizet nås på trivia.zenith80.se.