Oscar "CRB_oscar11" Gunnarsson
Publicerad: 2020-01-13
Premiärdags för eSHL. Vad passar inte bättre än att presentera resterande del av truppen? Först ut idag är Norrköpingssonen Oscar!

Hur är känslan nu när det står klart att du ska spela i IK Oskarshamns nystartade E-Hockeylag?

– Känslan i kroppen var fantastisk. Jag och min sambo satt och lyssnade på resultatet tillsammans, direkt jag hörde mitt namn blev jag supertaggad och glädjen var stor.

Hur är du som spelare?

– Jag som spelare försöker alltid vara den defensiva spelaren med högt tålamod, som gillar att få iväg långa nyckelpassningar, jag gillar att få göra målpassningar mer än att få göra mål.

Vad ser du fram emot under säsongen?

– Jag ser fram emot att få möta dom omtalade topplagen och få se vad dom går för.

Vad har du för relation till IK Oskarshamn sedan innan?

– Den relationen jag har är att jag innan aldrig följt SHL, men i år bestämde jag och min kompis att följa SHL och då vart beslutet att börja heja på IK Oskarshamn då jag heter Oscar. Nu sitter jag fast och jag gillar IK Oskarshamn som klubb.

Vad är målsättningen med säsongen? Vad tror du om era chanser i år?

– Målsättningen för säsongen är att få ett bra samspel i laget och och komma varandra så nära som möjligt för att få ett så bra spel som möjligt. Våra chanser ser jag som höga då ingen vet hur vi spelar, eller vilka vi är.

Vad har du för bakgrund inom E-Sport?

– Min bakgrund inom E-sport är att jag har deltagit i andra lag fast i andra spel som Te.x CS:GO , PUBG samt deltagit i olika turneringar. Jag har också spelat EA-shl i 4 år tillsammans med olika vänner.

Finns det något som resten av laget inte vet om dig?

– Det finns alltid några ess i rocken som kommer att plockas fram under säsongen.

Spännande! Lycka till ikväll Oscar.

– Tack!

Gustav Backlund