• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt

Semesterkoll: Jake Newton först ut

26 juni 2019 12:15
HERR

Vår sommarserie "Semesterkoll" inleds med amerikanske backen Jake Newton med nummer 55 i IK Oskarshamn. Han berättar om semestern, favoritmat och träningen.


Hur har du det på semestern och vad hittar du på?
– Min sommar/semester har varit riktigt bra så här långt. När jag först kom hem efter förra säsongen åkte mina barn och jag till Kalifornien för att besöka min familj. Vi åkte till Disneyland och hade en helt underbar tid.

Spelar du mycket golf?
– Jag spelar inte golf alls, haha. Jag har inte tålamod eller tid att spela golf på sommaren.

Någon resa eller bara hemmavid?
–Jag åkte till Kalifornien med barnen och tog sedan en tur till Vegas med min gode vän, Alex. För övrigt tillbringar jag min sommar i Cleveland, Ohio och njuter av det fina vädret!

Har du något smultronställe du kan tipsa om?
– Jag har spelat i många länder men jag har inte rest så mycket. Jag skulle gärna åka till Spanien och Amsterdam, kanske under något av uppehållen under säsongen. Jag tänker göra lite utforskning i Europa.

Favoritmat på sommaren?
– Jag är vegan till ungefär 90 procent så just nu är min favoritmat linspasta med grönsaker och någon typ av vegansås, riktigt gott!

Hur går det med träningen på egen hand?
– För ett par veckor sedan började jag skridskoträningen. Det går ganska bra och jag ska öka på isträningen undan för undan i sommar. I gymmet har det gått riktigt bra och jag känner mig stark och kraftfull. Det är fantastiskt!

Har du några träningskompisar?
– Just nu har jag inga träningspartners, bara mig själv men jag är mycket självmotiverad. Mina barn är en stor motivationsfaktor för mig. Så på sätt och vis är de mina mentala träningspartners, haha!

När dyker du upp i Be-Ge Hockey Center?
– Den 2 augusti kommer jag till Oskarshamn så kanske är jag i arenan den 3:e. Jag är så förväntansfull över att komma dit och uppleva atmosfären i och omkring staden.

Längtar du till SHL-premiären redan?
– Även om jag är väldigt taggad på att säsongen ska börja så lever jag i nuet och försöker vara så närvarande som möjligt. Jag tänker inte så mycket på framtiden, för att när jag gör det så missar jag nutiden och dess charm. När 2 augusti kommer så kommer jag att vara väldigt spänd och taggad på att starta säsongen haha, och till dess så njuter jag av varje sekund med mina barn eftersom de inte följer med mig längre under säsongerna.

Till IKO-fansen:– Jag är så stolt och tacksam att få dela den här säsongen med er. Jag vet att detta är något som staden har väntat på, att klubben ska spela i SHL. Nu är vi där. Låt oss uppbringa all energi till varje match och göra allt vi kan för att göra varje match unik och en speciell upplevelse. Ni kan hitta mig på Instagram @jake.newton5 och lära er lite mer om mig och vilken kontakt jag har till mig själv, mina barn och livet. Ses snart. Boom!