• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt

Beslut angående Corona

13 mars 2020 16:06

Efter regeringens beslut att begränsa publika evenemang med över 500 personer, beslutade SHL för att skjuta fram SM-slutspelet till den 24 mars under torsdagen. SHL fortsätter följa utvecklingen och kommer att ta beslut kring fortsatt spelande senast den 20 mars. Under fredagen beslutade även Hockeyallsvenskan att allt spel i Hockeykvalet tillfälligt ska pausas. Vi följer utvecklingen där.


Vidare har vi fått besked om att kvalspelet till J18 Elit avbryts omedelbart. Det har även kommit direktiv om att alla cuper ska ställas in. Med tanke på detta och rekommendationer vi fått från Svenska Ishockeyförbundet har vi beslutat att all träning för våra ungdoms-, junior- och damlag som sker i Be-Ge Hockey Center skall upphöra. Detta gäller resten av innevarande säsongen. Under helgen har vi tre lag som spelar sina sista matcher på bortaplan. Det är valfritt för lagen om de vill spela matcherna eller inte men det finns inte någon rekommendation att enskilda ungdomsmatcher ska ställas in.

Eftersom vi ännu inte vet hur/om A-lagets kval ska spelas kommer A-laget fortsätta träna från och med måndag och av den anledningen är det extra viktigt att stänga ner all annan verksamhet för att minska risken för smittspridning.

Vi förstår att många är oroliga över hur framtiden kommer att se ut men i läget som är nu ber vi allra ödmjukast om ert tålamod och förstående.