Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Söndag Sön 14 Mars Mar
Tisdag Tis 16 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Måndag Mån 22 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 3 April Apr
Lördag Lör 11 September Sep
Torsdag Tor 16 September Sep
Lördag Lör 18 September Sep
Torsdag Tor 23 September Sep
Lördag Lör 25 September Sep
Torsdag Tor 30 September Sep
Lördag Lör 2 Oktober Okt
Torsdag Tor 7 Oktober Okt
Lördag Lör 9 Oktober Okt
Torsdag Tor 14 Oktober Okt
Lördag Lör 16 Oktober Okt
Torsdag Tor 21 Oktober Okt
Lördag Lör 23 Oktober Okt
Torsdag Tor 28 Oktober Okt

Beslut angående Corona

13 mars 2020 16:06

Efter regeringens beslut att begränsa publika evenemang med över 500 personer, beslutade SHL för att skjuta fram SM-slutspelet till den 24 mars under torsdagen. SHL fortsätter följa utvecklingen och kommer att ta beslut kring fortsatt spelande senast den 20 mars. Under fredagen beslutade även Hockeyallsvenskan att allt spel i Hockeykvalet tillfälligt ska pausas. Vi följer utvecklingen där.


Vidare har vi fått besked om att kvalspelet till J18 Elit avbryts omedelbart. Det har även kommit direktiv om att alla cuper ska ställas in. Med tanke på detta och rekommendationer vi fått från Svenska Ishockeyförbundet har vi beslutat att all träning för våra ungdoms-, junior- och damlag som sker i Be-Ge Hockey Center skall upphöra. Detta gäller resten av innevarande säsongen. Under helgen har vi tre lag som spelar sina sista matcher på bortaplan. Det är valfritt för lagen om de vill spela matcherna eller inte men det finns inte någon rekommendation att enskilda ungdomsmatcher ska ställas in.

Eftersom vi ännu inte vet hur/om A-lagets kval ska spelas kommer A-laget fortsätta träna från och med måndag och av den anledningen är det extra viktigt att stänga ner all annan verksamhet för att minska risken för smittspridning.

Vi förstår att många är oroliga över hur framtiden kommer att se ut men i läget som är nu ber vi allra ödmjukast om ert tålamod och förstående.