• Huvudsponsorer

Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar
Lördag Lör 19 September Sep
Torsdag Tor 24 September Sep
Lördag Lör 26 September Sep
Torsdag Tor 1 Oktober Okt
Lördag Lör 3 Oktober Okt
Torsdag Tor 8 Oktober Okt
Lördag Lör 10 Oktober Okt
Torsdag Tor 15 Oktober Okt
Lördag Lör 17 Oktober Okt
Torsdag Tor 22 Oktober Okt
Lördag Lör 24 Oktober Okt
Tisdag Tis 27 Oktober Okt
Torsdag Tor 29 Oktober Okt
Lördag Lör 31 Oktober Okt

Säsongens viktigaste match – 100.000 ska samlas in

10 december 2018 11:50
MATCH

Streckmatcher. Derbymatcher. Avgörande slutspelsmatcher. Under en hockeysäsong finns det mängder av matcher som kan vara viktiga. Men IK Oskarshamn kan idag avslöja vilken match som kommer att vara säsongens viktigaste – söndagen den 6 januari mot MODO Hockey.


Vill du bidra i IK Oskarshamns insamling, klicka här >>

Söndagen den 6 januari spelar IK Oskarshamn säsongens viktigaste match. En match som kommer att vara en kraftsamling till förmån för Barncancerfonden. Omkring 300 barn, och deras familjer, drabbas varje år av cancer. Drygt 80% av barnen som drabbas överlever. Nu vill IK Oskarshamn, tillsammans med sin huvudpartner Be-Ge-koncernen, dra sitt strå till stacken för att utrota barncancern.

– Det är ett fantastiskt fint initiativ av IK Oskarshamn. Forskningen har gjort och gör fortsatt stora framsteg. Varje krona gör stor skillnad på vägen mot vår vision att utrota barncancer, säger Katarina Gustafsson på Barncancerfonden.

Målet med matchen är att samla in 100 000 kronor. IK Oskarshamn kommer att skänka 10 kr per besökare i Be-Ge Hockey Center — och detsamma gör huvudpartnern Be-Ge.
– Vår förhoppning är att det ska komma minst 2 500 åskådare på matchen, vilket i sådant fall skulle innebära 50 000 kr till Barncancerfonden och att vi är halvvägs till vårt mål redan där, säger IKO:s klubbchef Martin Åkerberg.

– Det känns verkligen kanon att kunna dra igång ett sådant här projekt till ett så gott ändamål som Barncancerfonden. Vi har stöttat IK Oskarshamn så länge klubben har funnits och den här typen av samarbete stärker oss ytterligare, att kroka arm för en god sak känns helt rätt, säger Johan Persson och Ingemar Persson, representanter för ägarna till familjeföretaget Be-Ge Företagen AB.

Oskarshamns invånare bidrar alltså med 20 kr genom att gå på matchen. Alla supportrar och partners kommer även kunna buda hem en signerad originalmatchtröja samt skänka pengar via föreningens insamling på Barncancerfondens hemsida.

Under december månad kommer även välgörenhetsknappen på ICA Maxis pantmaskiner att vara kopplad till IK Oskarshamns insamling.

Utöver en insamling av pengar kommer IK Oskarshamn även ta hjälp av de ideella stödföreningarna Barncancerfonden Östra och AjaBajaCancer för att nå ut till drabbade barn och familjer i närområdet. Inbjudan kommer att omfatta en heldag med ishockey, aktiviteter och chansen att träffa spelartruppen efter matchen.

Vill du bidra i IK Oskarshamns insamling, klicka här >>