Säsongens viktigaste match!
Publicerad: 2020-02-26
Förra säsongen drogs engagemanget ”Säsongens viktigaste match” igång av IK Oskarshamn och vår huvudpartner Be-Ge. Resultatet var otroligt lyckat och borgar för en minst lika bra uppföljning. Den här säsongens viktigaste match spelas mot Örebro den tredje mars.

Förra året hette motståndet MoDo, serien var Hockeyallsvenskan och resultatet blev otroligt lyckat. Den totala insamlingen landade då på hela 160 031 kronor och målet i år är så klart att slå den summan! Alla pengar som samlas in går precis som förra året till Barncancerfonden.

– Årets mål är så klart att samla in mer pengar än förra året och vi är en god bit på vägen dit i och med IK Charity:s match mot Lakers Ladies som inbringade 100 000 kronor. I år hoppas vi på att insamlingen drar ihop 200 000 kronor till Barncancerfonden, säger klubbchef Martin Åkerberg.

Upplägget ser ut precis som tidigare år. IK Oskarshamn och Be-Ge skänker 10 kronor per åskådare som går på matchen. Du som går matchen bidrar alltså med 20 kronor bara genom att gå och se matchen live.

– Vi är väldigt glada över att vi förra året kunde samla ihop så passa mycket pengar till kampen mot cancer och det var inget snack om saken att vi skulle genomföra insamlingen även i år. Det är mycket positivt att vi redan är igång i och med IK Charity:s match, säger Johan Persson och Ingemar Persson, representanter för ägarna till familjeföretaget Be-Ge Företagen AB.

Redan nu finns två auktioner där pengarna går direkt till insamlingen. Dels kan ni buda hem en signerad matchtröja från tv-serien Eagles samt en klubba och puck signerad av Filip Engsund och Jonas Engström.

Här hittar ni länkar till auktionerna:

Lagkaptenens klubba med Engströms- och Engsunds autografer

Eagleskit med tröja och signerad poster

Om du vill bidra genom en gåva kan du gå in på vår startade insamling på Barncancerfonden >>>

Var med i kampen mot cancer - Var med och stötta ”Säsongens viktigaste match”!

Gustav Backlund