• Huvudsponsorer

Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Idag 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

IKO registrerar en tredjemålvakt

18 december 2019 10:00
HERR

IK Oskarshamn stärker upp målvaktssidan genom att Almtunas målvakt Daniel Rosengren dubbelregistreras mellan klubbarna. Daniel kommer under hela säsongen att kunna gå fram och tillbaka med vissa begränsningar i antalet dagar emellan.


Daniel Rosengren dubbelregistreras i Almtuna och IKO omgående och finns tillgänglig i händelse av skador på IKO:s ordinarie målvakter. Daniel är 20 år och från Stockholm med Vallentuna som moderklubb. Han har fått sin juniorfostran i Djurgårdens organisation. Efter en säsong i Hockeyettan med Kallinge/Ronneby kom han inför den här säsongen till Almtuna i Hockeyallsvenskan där han stått 12 matcher med en räddningsprocent på 91,6. Han konkurrerar i Almtuna med Jesper Eliasson, som var back up i IKO en kort tid ifjol. Almtuna har även tillgång till Örebros andremålvakt Jonas Arntzen.

IK Oskarshamns General Manager Thomas Fröberg:
– Vi är sårbara på målvaktssidan eftersom vi bara har två tillgängliga. Därför väljer vi att i samarbete med Almtuna dubbelregistrera Daniel Rosengren som så kallad namngiven tredjemålvakt. Det är en duktig målvakt som vår målvaktstränare Viktor Alm har bra koll på.