Lördag Lör 6 Februari Feb
Tisdag Tis 16 Februari Feb
Torsdag Tor 18 Februari Feb
Lördag Lör 20 Februari Feb
Tisdag Tis 9 Mars Mar
Torsdag Tor 11 Mars Mar
Lördag Lör 13 Mars Mar
Söndag Sön 14 Mars Mar
Tisdag Tis 16 Mars Mar
Torsdag Tor 18 Mars Mar
Lördag Lör 20 Mars Mar
Måndag Mån 22 Mars Mar
Torsdag Tor 25 Mars Mar
Lördag Lör 3 April Apr

Ingen fortsättning för sportchef Jönsson

30 december 2016 12:59

Roger Jönsson har varit sportchef i IK Oskarshamn i sex år. Nu står det dock klart att det inte blir någon förlängning av avtalet med klubben.


IK Oskarshamns nuvarande sportchef Roger Jönsson anlände inför säsongen 2011-2012 från Olofströms IK i division 1. Klubben och Jönsson har diskuterat en förlängning under en längre tid men det står idag klart att man inte lyckats enas om formerna för ett fortsatt samarbete. Roger Jönssons kontrakt löper ut den 31 mars, ett avtal som han kommer att fullfölja.

– Vi skiljs i största samförstånd och vi har Roger att tacka för mycket. Han har gjort ett mycket bra jobb under sina sex år i klubben och varit starkt bidragande till att lyfta den sportsliga sidan till en ny nivå, säger IK Oskarshamns ordförande Tomas Engsund.

Styrelsen kommer att tillsätta en sportgrupp som, tillsammans med Jönsson, ska slutföra säsongen samt underlätta övergången för en ny sportchef.

– Vi jobbar just nu hårt med att formulera våra framtida ambitioner och mål och i det arbetet är sportchefen en nyckelperson. Vi vill fortsätta på den inslagna vägen men försöka lyfta oss ytterligare en nivå på alla plan. Det har under hösten varit vår absoluta ambition att förlänga med Roger och därför inleds rekryteringen av hans efterträdare först nu, säger IK Oskarshamn klubbchef Martin Åkerberg som kommer att leda rekryteringsprocessen.