Torsdag Tor 17 Mars Mar
Lördag Lör 19 Mars Mar
Tisdag Tis 22 Mars Mar
Torsdag Tor 24 Mars Mar
Lördag Lör 26 Mars Mar
Måndag Mån 28 Mars Mar
Tisdag Tis 29 Mars Mar
Torsdag Tor 31 Mars Mar
Lördag Lör 2 April Apr
Måndag Mån 4 April Apr
Onsdag Ons 6 April Apr
Fredag Fre 8 April Apr
Söndag Sön 10 April Apr
Tisdag Tis 12 April Apr
Lördag Lör 17 September Sep
Torsdag Tor 22 September Sep
Lördag Lör 24 September Sep
Torsdag Tor 29 September Sep
Lördag Lör 1 Oktober Okt
Torsdag Tor 6 Oktober Okt
Lördag Lör 8 Oktober Okt
Torsdag Tor 13 Oktober Okt
Lördag Lör 15 Oktober Okt
Torsdag Tor 20 Oktober Okt
Lördag Lör 22 Oktober Okt
Tisdag Tis 25 Oktober Okt
Torsdag Tor 27 Oktober Okt
Lördag Lör 29 Oktober Okt

Säsongens viktigaste match – igen!

19 januari 2022 18:00

Säsongens viktigaste match har blivit ett älskat, återkommande inslag under säsongen. Datum för matchen har ändrats. Vi återkommer när det är spikat. Precis som tidigare år samlar vi in pengar till kampen mot barncancer.


Säsongen 2018/2019 drogs konceptet ”Säsongens viktigaste match” igång och har sedan dess blivit en demonstration i vad man tillsammans kan utföra om man hjälps åt. Förra året slog vi rekord i engagemang och insamlade pengar – trots att vi endast hade åtta starka i publiken. Publiken bestod istället av 4000 nallar som representerade 606 200 insamlade kronor till Barncancerfonden. Projektet var ett av Arsi Piispanens första CSR-projekt i klubben. Så här minns han tillbaka på matchen:

– Jag har aldrig sett så många nallar på en och samma gång. Jag fick lite av en chock när de levererades till hallen, skrattar Arsi och fortsätter:

– Målet var att fylla hallen och det gjorde vi mer än väl. Totalt sålde vi 4000 nallar som vi nu delat ut till verksamheter i närområdet.

Fjolåret blev minst sagt en succé och nu blir utmaningen att upprepa förra säsongens prestation.

– Vi gjorde bra ifrån oss förra säsongen. Jag är stolt över hur stort engagemanget var hos våra partners och alla privatpersoner som bidrog till insamlingen. Vårt mål är självklart att slå förra årets totalsumma på drygt 600 000 kronor. Det är en tuff målsättning men med samma engagemang som förra året tror jag vi kan slå det, säger Arsi.

"Säsongens viktigaste match" kommer att spelas mot Brynäs IF den 8 mars, klockan 19:00. Du kan redan nu bidra till insamlingen genom att köpa en nalle. En nalle kostar 150 kronor. Följ länken så kommer du till nalle-sidan!

Tack för att du är med och bidrar till kampen mot cancer!

Säsongens viktigaste match möjliggörs genom stöd från Be-Ge, Scania, Elajo, TM Utbildning, EXP Group, Oskarshamns kommun, Bauer, Lindbytvätten, Lyft & Service, Häradssparbanken Mönsterås och Plåtson.