• Huvudsponsorer

Måndag Mån 30 December Dec
Lördag Lör 4 Januari Jan
Torsdag Tor 9 Januari Jan
Lördag Lör 11 Januari Jan
Torsdag Tor 16 Januari Jan
Lördag Lör 18 Januari Jan
Torsdag Tor 23 Januari Jan
Lördag Lör 25 Januari Jan
Torsdag Tor 30 Januari Jan
Lördag Lör 1 Februari Feb
Tisdag Tis 11 Februari Feb
Torsdag Tor 13 Februari Feb
Lördag Lör 15 Februari Feb
Tisdag Tis 18 Februari Feb
Torsdag Tor 20 Februari Feb
Lördag Lör 22 Februari Feb
Tisdag Tis 25 Februari Feb
Torsdag Tor 27 Februari Feb
Lördag Lör 29 Februari Feb
Tisdag Tis 3 Mars Mar
Torsdag Tor 5 Mars Mar
Lördag Lör 7 Mars Mar
Tisdag Tis 10 Mars Mar
Torsdag Tor 12 Mars Mar

IK byter uppvärmningsställ (för en match)

22 januari 2020 11:00

Imorgon möter vi Malmö hemma i Be-Ge Hockey Center. Under uppvärmningen kommer spelarna att ha på sig Virserums matchtröja. Nedan reder vi ut varför!


Varje säsong erhåller SHL pengar av NHL, som följd av att spelare från vår inhemska liga tar steget över Atlanten och blir NHL-proffs. SHL har nu tagit beslut om att en del av dessa pengar ska delas ut till varje klubb, som i sin tur får i uppdrag att satsa pengarna på utveckling av den regionala hockeyn som finns runt klubbarna.

IK Oskarshamn har erhållit 10 000 kronor av denna totala pott, pengar som vi nu skickar vidare till Virserums SGF.

– Många talanger som kommer till NHL har en mindre klubb som moderklubb. Vi som elitförening är beroende av att det finns ett blomstrande hockeyintresse i vår närhet. Under matchen mot Malmö tar vi tillfället i akt och manifesterar all den fantastiska hockey som finns i vårt län och vi gör det genom detta samarbete med Virserums SGF. För att visa vårt stöd värmer vi även upp i Virserums matchtröja, säger klubbchef Martin Åkerberg.

– En fin gest från SHL och IK Oskarshamn som vi uppskattar väldigt mycket. Det är inte helt enkelt att driva ishockeyklubb på landsbygden och det här bidraget ger oss möjlighet att skapa bättre förutsättningar för barn att spela ishockey i Virserum. Till matchen mot Malmö har vi med oss ett 60-tal medlemmar som får möjlighet att uppleva en SHL-match, säger Roger Leek i VSGF:s sportgrupp.